|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   me ne ljubi več?
6.4.2006 10:19:31   
Anonimen
S partnerjem nisva nikoli bila zelo aktivna pri seksu, večrat pa se je dogajalo, da sem si jaz želela več kot on. Po prvih stiskah in neuspešnih pobudah, ko zaradi svojega ponosa (češ, a zdej ga bom mogla pa prosit?) sva se pogovorila in mi je vedno našel razlog (problemi v službi, stres, depresivno obdobje...). Ker vem, da s teženjem dosežem ravno nasproten učinek, sem nehala in ga potrpežljivo čakala, da se je "prebudil" in sva spet prišla na najin ritem (2-3x na mesec). To je bilo sicer zame malo, ampak sem bila zadovoljna in sem si govorila: ni važno kolikokrat, važno je, da je tkrat res obema lepo.
Potem je prišla nosečnost in prve mesece nisva. Po prvih mesecih sva parkrat in ko se mi je začel poznati trebuh spet nič, torej zadnje 4 mesece nič. Meni je noro pasalo in sem si pač sama pomagala vsak dan, on pa se me ni niti dotaknil, ker ni mogel - zaradi otroka. (?)
Po porodu je minilo že nekaj mesecev in ponoči spimo, saj imamo zelo pridnega otroka, ki spi že v svoji sobi (na mojo željo). Skušam ga spodbujati, crtati, ga ljubkujem in se mu posvečam, on pa še kar ne zmore več kot 1x na mesec ali manj.
Mene to že pošteno mori, saj sem mlada, zdrava, lušna in ga ljubim. Pogrešam ga, včasih se mu niti poljubljat več ne da. Saj ne gre samo za seks, rada bi se počutila zaželjeno in privlačno, ne pa samo pridno mamico njegovega otroka.

 
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: me ne ljubi več?
6.4.2006 10:23:56   
Tejči
user posted image Na to vprašanje boš najboljše našla odgovor sama. Midva tudi zelo redko user posted image , ampak je takrat obema lepo. Lupčkat pa se tudi meni včasih ne da, pa ga zaradi tega nič manj ne ljubim. to bosta morala vidva sama razčistit, še posebej, če je kakšno čudno obnašanje tvojega zraven.
Vse dobrouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: me ne ljubi več?
6.4.2006 10:46:02   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Mene to že pošteno mori, ....
on pa še kar ne zmore več kot 1x na mesec ali manj.

Zmore fizično? ali si zmore vzeti čas in energijo?

Lenoba ima več oblik. Lenoba je ko nekdo noče delati. Lenoba je ko nekdo dela ves dan z vso močjo, ampak vse drugo razen tistega kar je potrebno. In lenoba je ko si ne vzamemo časa ali energije za posvečanje partnerju v splošnem ali intimnem odnosu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: me ne ljubi več?
6.4.2006 10:51:17   
Anonimen
Ne vem ali te ljubi ali te ne ljubi?!

Nekako mi je cudno, da moski razmislja tko, da zaradi otroka, ki je v tebi ne bi mogel seksat.. user posted image user posted image  Ne najdem povezave... pomojem mu je to prislo prav kot izgovor.

Ce dozivlja stres v sluzbi.. bi se moral naucit, da ko zapre vrata sluzbe.. so do naslednjega dne zaprta.. ker drugace se ti lahko to res pozna..

Vprasaj ga.. zakaj noce.. ker stres in depresija... user posted image  Ne vem no... mozno je.. ampak je tudi dober izgovor..

Prav dolgo clovek verjetno ne more zdrazat... tkole...

(odgovor članu Tejči)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: me ne ljubi več?
6.4.2006 11:05:46   
Dejča
Mogoče mu pa preprosto ni user posted image  za pogosto akcijo - tudi taki najbrž obstajajo user posted image , kajne? Če je drugače pozoren do tebe, potem najbrž ni panike in nima še kaj posredi, če pa tudi na drugih področjih škripa, potem pa se bo treba temeljito pogovoriti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: me ne ljubi več?
6.4.2006 11:13:12   
TONČI.
PRVIČ SEM NA FORUMU, ZATO UPAM DA MI BO USPELO. DOBRO VEM KAJ PREŽIVLJAŠ, SAJ SEM NA ISTEM. ZAČELO SE JE ŽE DOLGO ČASA NAZAJ PO 2-3 KRAT NA MESEC. OD LANSKEGA JANUARJA DALJE TI LAHKO NAŠTEJEM CELO DATUME. JANUARJA 2005 SEM ZANOSILA IN OD TAKRAT DALJE SVA SAMO ENKRAT MARCE IN TO JE BILO LANI VSE. NE MORE ZARADI OTROKA, DA GA NE BO POŠKODOVAL???? RES, DA SVA SE KAR NEKAJ MESECEV MATRALA, A KAJ SE NE BI, ČE SVA PA SAMO PO 2KRAT NA MESEC. TAKO, DA SVA LANI CELO 1KRAT OD POTRDITVE NOSEBNOSTI DALJE, LETOS PA? JA DO SEDAJ 2KRAT. DA NE BO SLUČAJNO KAJ NAROBE. RES, DA SEM BILA KONEC JAN. NA OPERACIJI A VSEENO. TO JE ŽALOST, DA SE TI ZMEŠA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: me ne ljubi več?
6.4.2006 12:06:15   
vali
Mislim, to je pa res verjetno težko zate. Eno so izgovori, kot je nosečnost, pa stres, itd., mislim pa da se morata resno pogovorit, ker glede na to, da ti nekaj pogrešaš, in to ne samo seksa, ampak očitno tudi občutek zaželjenosti?(morda se motim, samo tak občutek sem dobila). V vseh vezh pride do 'kratkih stikov', ko pride na eni ali drugi strani, ko se ti morda nič ne ljubi in ti do nič ni, ampak dolgoročno pa to ne gre, verjetno?! Ne vem, glede na to, da že prej nista ne vam kako pogosto, in kakšne občutke in debate sta imela prej, ti pa svetujem, da mu poskušaš razložiti, kako se počutiš in kaj si želiš. Če te ima rad, se bo potrudil, ne?! Vsaj poskusil, pa si morda vzel vsaj vikende zate, ko ni stresne službe. Glede na to, da te (vedno bolj?) teži, boš verjetno samo vedno bolj nezadovoljna in zamorjena (?), sicer pa bi se naj težave reševale v partnerstvu, poskusi, če na vseh ostalih področjih 'štimata', bi lahko tudi to razrešila v obojestransko zadovoljstvo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: me ne ljubi več?
6.4.2006 12:37:05   
srki
Jaz mislim, da vama bo tukaj pomagal samo odkrti povogor, ampak res odkrti, brez laži in sprenevedanj.

Ne vem, če res kje kdo obstaja, da bi lahko samo 1-krat na mesec sexal. Pa naj bo to ženska, ali moški, vsi rabimo to dozo.

Mogoče se bo slišalo kruto, kaj če ima drugo, ki ga zadovolji, pri tebi pa pač to naredi samo "iz nuje do tebe". Sama najbolje veš, kakšni so vajini odnosi.

Lahko pa ga tudi presenetiš z res kako hudo sex-sceno, mogoče se mu bo potem bolj pogosto dvignil!

Oprosti, če sem te užalila ali bila prekruta do tebe!

(odgovor članu vali)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: me ne ljubi več?
6.4.2006 12:43:28   
Anonimen
 
Ko sem prebrala tvojo temo sem se počutila kakor, da piše o meni.

Tolažba, da nisem edina oz. da nimam edina takega lenuha

(odgovor članu vali)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: me ne ljubi več?
6.4.2006 12:54:38   
Naty*Taja
A si mogoče pomisla na to, da mu bolj paše moška družba v postli in si tega preprosto ne prizna? Tudi to je mogoče, a ne?

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: me ne ljubi več?
6.4.2006 14:13:47   
Anonimen
Vidim, da sem še ena z podobnim problemom..sem v petem mesecu..seksava povprečno dvakrat na teden - ponavadi na mojo pobudo...jaz bi še kaj več njemu se pa ne da...včasih mi je kar zoprno, ker sem stalni pobudnik jaz...tako si želim, da bi enkrat dal pobudo in to z pravo predigro in vsem kar paše zraven...

(odgovor članu Naty*Taja)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: me ne ljubi več?
6.4.2006 16:00:38   
BarbaraO
Pri nama je pa ravno obratno. Jaz sem tista, ki se mi ne ljubi potruditi. Zato sva tudi v povprečju sexala 1 x mesečno. Zdaj se je (tako pravi sam) že sprijaznil s tem, da večkrat pač ne bo dobil (čeprav to tudi pri njem pomeni, da je lenuh, ker če bi se bolj potrudil, bi tudi meni večkrat pasalo - pa če to ne bi bilo vedno ob 10 ali 11 zvečer, ko sem res že čisto crknjena in vem, da se moram naspati, da bom kos službi in ostalim dnevnim naporom). Zdaj, ko sem noseča (4 mesece), sva pa sploh samo 1 - 2 x (na, še tega ne vem!). Občasno me prime pohota, po drugi strani pa sem sama sebi zoprna, ker sem se SPET že preveč zredila (tako kot prvič).
Glavni razlog je zagotovo ta, da je lažje reči: "Sem utrujena, ne paše mi ipd.", kot pa se potruditi (saj, ko enkrat začneš, postane fajn in šele potem veš, da si sex že pošteno pogrešal).

Pogovorita se, tako kot so ti svetovali ostali, kajti za začetek vama drugega ne preostane. Nikakor pa ne toleriraj tega, ker boš slej ko prej eksplodirala (zdaj si še strpna, z leti pa le-ta počasi mine).

Vso srečo (če vama bo uspelo, mi boš pa povedala, kako si ga prebudila - mogoče bo pomagalo tudi meni)!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?