Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Danes je tudi omagal ob 19:30, bomo videli do kdaj bo spal. Čez dan je zaspal le v vozičku. Ga je tast vozil okrog kar 2:30h, mali pa je spal celi 2 uri.
. 
.
AD3 kapljice mi smo jih prenehali jemat pred kakšnim mesecem ker jo je zelo začelo zvijat po njih
zdaj pa smo jih čist opustli upam da ni kaj narobe saj veliko premlevajo na forumu o tem
ampak.
,ker se mi moj soncek tako smili.
upam da bo sama nehala ker imam jaz tud manj mleka tako da bo že. Jaz mislim da bomo dokler da grem v službo ampak ne bom vrat na nos. Upam da bo sama pustila zizo
se najlažje uspava na dojki. Če ga budnega položim v posteljico se tako zverinsko
in
, da to zelo težko prenašam. Je pa tako vztrajen, da se dere tudi 30 minut brez premora. Sem ga že poskušala odvaditi večernega dojenja pa ne gre
Včasih tako globoko zarine svoje prste, da se ji kar zaleti, zadnjič pa je celo malo bruhala.
.
.
.
obema.
ali pa vzeti v roke odtočni pokrovček v tuš kabini in si ga tudi vtakniti v usta, če mama tega ne prepreči