|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: A zahtevava preveč?
18.4.2006 16:31:00   
mika
Marogica, nisi dobro razumela, midva sploh ne rabiva njegovega denarja, ker ga imava dovolj, da se mi normalno vselimo, le da tisti del, kjer bi lahko živel tast, ne bova urejala. To sva mislila pustiti za poslovni prostor, ki bi ga potrebovala nekega dne - še nimam dovolj izkušenj. In tu ne gre za nobeno koristoljubje. Kar groza me je postala, ko si ti napisala, ker nikoli v življenju ne bi vzela nekaj kar mi ne pripada. zeloooo verjamem v to da se vse v živlenju vrne, dobro in slabo.
Razumem tiste, ki mene ne razumete zato ker niste niste v moji situaciji (hvalabogu).
Anonimna, ravno tega me je strah, kaj ti doživljaš. Ker če se ne bi tast razumel s svojo partnerico in je ne bi mogli dobit ven iz hiše.....takšne scene pač ne morem dovoliti. Hišo sem dobila od stršev, z možem bova odplačevala 15 let kredit da jo dokončava, pa da mi zardi njegovih dveh miljonov (od katerih moja družina nima nič) serje po glavi tuja ženska. Ja pa kaj še.
Lory, tudi za to da bi si kupil stanovanje je za njega problem, ker mu ne bodo znesli stroški. Že zdaj ko ima samo sobo- vsi stroški 10.000, mu pokojnina ni dovolj. Gledali smo cene za garsonjero in mu potem ostane še dva miljona, ki pa jih bo porabil min. v dveh letih. Ker takrat ko ima denar od njega leti na vse strani. se pravi, da ga bom najmanj čez dve leti imela spet na vratih.
Ali pa poglej to sceno. Moja tašča ga je nagnala iz njegovega stanovanja. in da si on pripelje žensko spet v svoje stanovanje in ga še ta nažene. pol pa sploh nima kam za it.
Predvidevam pač vse možne scenarije. In kot je ena napisala da sem otročja, ne nisem, sem samo realna. vse to smo že doživeli in ne bi rada še enkrat. če pa najde super žensko , pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bomo vsi veseli.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: A zahtevava preveč?
18.4.2006 18:53:05   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: matahari
s tastom naredita podnajemno pogodbo z neki malim najemnim zneskom npr. 10.000 sit in še napišeta, da se ta znesek mesečno kompenzira z vzdrževanjem okolice.To, da bi mu čisto prepovedala obiske bo težko, izognila pa se bosta, da se nekdo vseli brez pogodbe na tak način...bolje se je dogovoriti in napisati kot kuhati zamere..seveda če bo on to hotel...

user posted image Meni se zdi to zelo pametna rešitev. Vidva sta lastnika in vidva odločata. Ker pa vesta kako je bilo, lahko toliko bolje predvidevata kako bo.

(odgovor članu matahari)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: A zahtevava preveč?
18.4.2006 20:00:11   
kapesanta
jst ga nebi hotla vknjižit kot solastnika, ker bi se bala tega kot se bojiš ti.
Misim da se da skleniti pogodbo, kjer se določi višina mesečne najemnine in da se vložen denar šteje kot najemnina dokler se fond ne izčrpa. V tem primeru sta pokrita vidva, ker je vse še vedno pisano samo na vaju, on pa je le najemnik. Če se pa boji da bi ga po tem času vrgla na cesto, mu pa dosmrtno bivanje lahko vknjižite na C list na zemljiški in mislim da s tem ne pridobi nobenih drugih pravic.

_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 28
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?