|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   (ne)spanje
18.4.2006 23:04:47   
m_m
Pa ne govorim o prebujanju sredi noči, ampak o količini spanja. Mala bo stara eno leto in za moje pojme premalo spi. Njej se sicer ne zdi, ker je čisto normalno živahna. Zbuja se med 7 in 8 zjutraj, čez dan spi okoli pol ure do uro, spat hodi pa pozno, pred deveto nikoli ne zaspi. Velikokrat je še ob enajstih zelo razigrana.

POnavadi je znak utrujenosti njeni "žuljenje" oči, in če ga opazim pred deveto, še ne pomeni da bo danes čudež in da bo šla prej spat, ker jo lahko v trenutku mine in ostane budna še tri ure. Lahko rečem, da ponoči dokaj mirno spi, ampak povprečno samo 7-8 ur.

Kaj ni to premalo? kako pa hodijo spat vaši malčki? Ste jih morale navajati? Če jo dam prej v postlco, je joj in jok jo še bolj zbudi, četudi je že bila prej precej zaspana.

_____________________________

* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence.
* * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje.
* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: (ne)spanje
18.4.2006 23:09:29   
m_m
Aha še tole. Kake tri mesece imava probleme s težo oz. je lahkokategornica, nekje na meji. Nič kritičnega. Ampak mislim, da je malo spanja precej prispevalo pri počawni rasti teže. Uvajanje hrane na žličko je zelo dobro sprejela in veliko poje, le teža se ji ne dviguje. Pa ni nobene velike spremembe v prehranjevanju. Celo bolj kalorično hrano ji dajem, riževe kašice s svežim sadjem zjutraj in zvečer.

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: (ne)spanje
18.4.2006 23:35:28   
Kristina_1
Tudi naš user posted image spi povprečno 8 ur - ponoči. Že od začetka čez dan ni spal nič, vstajal je ob 7-8h, zaspal med 22 in 23. tja do 8 mes. Zelo radko je čez dan zaspal pa še to 1x ali 2x po 10-15 min. Nato je imel bronhitis in od takrat se ponoči zbuja 3-5x na noč, čez dan pa zaspi 1x za pol ure dopoldne, ne vedno, in včasih za 15 min popoldne. To traja že 1 mes. in pol. Čez dan je živahen in neprestano v gibanju. Kadar čez dan ne spi nič in je utrujen nekaj časa miruje (10-15 min), nato pa je spočit, kot bi spal 1 urouser posted image . Če ga hočem čez dan uspavat ali pa poležem v posteljico postane razdražen in tečenuser posted image . Ravno tako zvečer, če ga hočem dat spat preden je pripravljen imamo vsaj še 1 uro nemira in joka.
Zadnje čase hodi spat že ob 21huser posted image , takrat pa se zbuja ob 6h.

Če je user posted image zadovoljen in živahen verjetno potrebuje manj spanja in jaz ga takrat ne silim spat. user posted image so različni.

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: (ne)spanje
19.4.2006 0:29:18   
m_m
user posted image  joj, kar na smeh mi gre, ko tole berem kristina_1. Ko naš ponočnjak. Še pred kratkim je tudi ona podnevi spala le po 15 min. Če je zaspala za več kot uro, je bil že hudič, ker je to pomenilo "zvečer spanje prestavljam" za eno uro pzneje.

Samo pol nič ne moreš narediti zvečer. Kaj takega bolj miselnega. Pospravljam že zraven, da gleda in se bo še mogoče kaj naučila. Njen ata je hodil spat ob pol sedmih zvečer, zbudil pa se je ob 7 zjutraj. To bo verjetno težko dosegla, ampak tam nekje ob devetih bi že bilo sprejemljivo, da bi začela hodit spat.

Kaj lahko naredim? Ne morem je puščat, da tuli do onemoglosti. Probala sem jo že vstajat pred sedmo, zajtrkovat, malo igranja... pa jo je zmanjkalo za več kot eno uro že v dopoldanskem času (ponavadi zaspi po kosilu), in mene tudi zraven, ker sem bedela še dolgo potem, ko je mala že spala user posted image

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?