|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   gdaj v kratke rokave
22.4.2006 8:29:15   
*alja*
Stara je osem mesecev in me zanima gdaj ji lahko oblečem npr. kratko mikico in samo klobuk na glavo, ne pa kape?
Kaj če morejo ta mali biti dalj časa z dolgimi rokavi, kot pa malo večji?

Saj vem da je butasto vprašanje, je moja prva in ras nevem kako je z tem!

_____________________________

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.


Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: gdaj v kratke rokave
22.4.2006 8:47:30   
Anonimen
Ja, malo dlje že, ja, ker  pač pri miru sedijo v vozičku. Zdaj bo kar naenkrat takoooo vroče, boš videla, da ti bo takoj jasno, kdaj dat kratke rokave gor. Če jaz nisem imela maja pri 2-mesečnem dojenčku s tem problemov, jih tudi ti ne boš. Malo jo poglej, punčko, če ima preveč rdeča lička, malo potipaj po hrbtku, če je kaj potna in tako. Pa najbolje, da jo oblečeš tako, da ji daš spodaj kratke rokave, pa jopico čez. Da jo lahko po potrebi najprej odpneš, potem pa še slečeš, če je punčki še vednop vroče.

(odgovor članu *alja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: gdaj v kratke rokave
22.4.2006 9:03:28   
ona
Naredi po občutku,kot bo tebi vroče.
Razlika je edino,če ti npr. vozišuser posted image  v vozičku,bo tebi vroče,otroku pa ne,ker je pri miru.Vsekakor pa ni še čas za kratke rokave pri dojenčku!

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: gdaj v kratke rokave
22.4.2006 11:20:09   
kofetek2010
naša bo imela danes body brez rokavov in čez srajčko s kratkimi rokavi (do komolcev), ter nogavičke in dolge hlače user posted image
zadnje 3 dni jo dosti manj oblačim saj je zunaj ful toplo (20 st.) in še sestra pri pediatru mi je predvčerajšnjim na sistematskem rekla, da končno en dojenček, ki je normalno oblečen!!! user posted image  in da mamice že cel dan vozijo dojenčke v bundah in zadekane user posted image  ter da potem ni čudno, da so skoz bolani

aja, pa naša je stara 4,5 mesecev user posted image  

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: gdaj v kratke rokave
22.4.2006 11:22:16   
doroteja23
Kj pa štramlčke? Še jih oblačite? Meni se zdi da ji je full vroče v nogice! Pa body z kratkimi ali brez rokavov?

_____________________________

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: gdaj v kratke rokave
22.4.2006 11:31:10   
kaja29
kako je pa z 14 dnevnimi dojenčki, te je verjetno potrebno mal več oblečt, jaz sem jo včeraj za par minut v dvoje tetra majčke pa hlahče pol sem jo pa v tazga žakelčka dala in smo šli ven
je mal pihal pa vroče ji tudi ni blo, ko smo prišli domov je bla čist  v redu

kako pa notri oblačit, do kdaj se oblači dva rokava?????????

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: gdaj v kratke rokave
22.4.2006 15:29:57   
bini
hej kaja.. jaz mojega skoraj 1 mesečka oblečem samo še v eno majčko in ene hlačke... v vozičku pa čist tanko dekico, pa še to odkrijem, če je kje ful na soncu.... vmes seveda čekiram kolk ma rokice tople in po potrebi razkrijem al pa pokrijem user posted image

_____________________________

Svet je lep!!

(odgovor članu kaja29)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: gdaj v kratke rokave
23.4.2006 7:17:20   
Vrtnica1
Naš je star 10,5 mesecev, pa ima še vedno žabe (štramplčke) oblečene. Gre za to, da sva midva že zgodaj terenska: ob devetih greva ven, ko je še zunaj zelo sveže (recimo 10 stopinj) in sva zunaj do ta hujše vročine, npr. do 12. ure. Potem sva noter in greva ven spet pozno popoldne. In še ni niti približno čas za kratke rokave. Ker naš ta čas večinoma spi, je edina sprememba ta, da nima več kape, za bundo je pa res prevroče, pa z odejicami ga tudi ne pokrivam več. Ima pa še vedno dve plasti tankih majčk z dolgimi rokavi in čez jopico, po potrebi ga potem pač slačim (lupim kot čebulco user posted image , plast za plastjo). Meni je glavno merilo to, da vidim, da se otrok ne poti.
lp

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: gdaj v kratke rokave
23.4.2006 9:09:02   
Eviii
dejan ima 7 tednov in sm mu včiri prvič oblekla bodi s kratkimi rokavi. ne veste, kako je užival. se je pol cel dan smejčkal, ker mu ni blo vroče. ko pa gremo vn, mu dam še eno tanko majčko čez. v vozičku ima pa samo rjuhico. je pa tudi res, da smo z obale in da je pr nas grozno vroče te dni.

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu Vrtnica1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: gdaj v kratke rokave
23.4.2006 10:31:11   
Nej
Sem našega včeraj oblekla v body kratki rokav in majčko čez, pa vam povem, da ko sem ga vzdignila iz vozička je imel moker hrbet. Pa tudi rokice je imel ves čas vroče. Tako predvidevam, da mu je že malo vroče in mislim, da bo vsak čas čas za body-dije z kratkim rokavom in kako jopčko čez, da ga po potrebi slečeš.
Mislim, da je to tudi odvisno od dojenčka do dojenčka- našemu je ful hitro vroče, ga tudi čez zimo nisem oblačila zelo toplo (to sem komaj čez čas ugotovila, da je preveč oblečen, ker je vedno bil nemiren v vozeku, zdaj pa zelo uživa in se kar smeji).
Še vedno zagovarjam tezo bolje manj kot več.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Je za otroka res najboljši najvišji zaščit...
Je za otroka zares najboljša zaščitna krema za sončenje z najvišjim zaščitnim faktorjem? V članku preveri, kako izbrati ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?