|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dodajanje in odhod od doma
27.4.2006 18:48:10   
livia
Po vsakem dojenju morem še dodajati Aptamil. Ker še nisva šli za dlje kot pol urce ven, me zanima kako se organizirate tiste, ki greste ven za par ur in je vmes potrebno nahraniti naše malčke? Kje dobite prekuhano vodo, ali nosite Aptamil s sabo povsod, kako operete flaško, kako ravnati v prihajajočih vročih dneh?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dodajanje in odhod od doma
27.4.2006 18:55:24   
amy26
Vodo prekuhaš pač odvisno koliko dodajaš nato jo ohladiš na primerno temperaturo in daš v termovko, hrano pa itak vzameš s sabo in ko je lačna ji narediš. Če greš za dalj časa nekam pa predlagam da imaš dve flaški torej za dva obroka, če si pa kje na obisku pa tam opereš flaško.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: dodajanje in odhod od doma
27.4.2006 19:07:57   
Anonimen
Ja, potrebno količino prahu pa si že prej naštimaš v dozirno psoodico ali pa kar v flaško.

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: dodajanje in odhod od doma
27.4.2006 19:39:15   
Anonimen
ojla!
jaz vedno ko grem ven z tmalim. vedno vzamemo mleko s seboj, ogretega na primerni temperaturi. če pa grem kam na obisk pa vzamem vse sabo in mu tam naštimam za jest, za enkrat me še ni nobeden gledal grdo, vsi so bili veseli ko so ga user posted image gledali kako je, tudi takrat ko grem na sprehod ga nafutram kar na sprehodu samo da najdem kakšen plac za vsedit pa ga nafutram.
lp.

(odgovor članu livia)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: dodajanje in odhod od doma
27.4.2006 19:49:57   
Anonimen
js sem prakticirala tko da sem imela v dozirni posodici mleko, v flaški malo mrzle prekuhane vode v termovki pa vrelo vodo. ko zmešaš mrzlo iz flaške in vroče iz termovke dobiš glih tapravo pol pa sam še mlek not flikneš pa je. men velik laži k pa dojenje v javnosti :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: dodajanje in odhod od doma
28.4.2006 7:57:32   
ajdaN
Jaz delam enako kot Lara. Mi tudi ni, da bi na kakšni klopci dojila. Če najdem kulturen prostor ali pa če pravočasno pridemo do avta prav, drugače pa dobi umetno mleko. Mojega mleka pa tudi ni ravno za izvoz, tako da ni nič narobe če mu dam umetnega.

Vnaprej pripravljenega mleka mu pa jaz nikoli ne dajem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: dodajanje in odhod od doma
28.4.2006 10:23:32   
Mišek06
Midva z mojo vzameva s seboj mleko v prahu in termovko, da obdri toplo vodo. Ni bolj preprosto. Potem je otroček tam kjer mu paše.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: dodajanje in odhod od doma
28.4.2006 14:51:03   
Grascakinja
V oprano, suho flaško (ali več flašk) sem dala potrebno količino prahu, pa s sabo termovko ali pa v kakem kafiču prosila za vrelo vodo. Tudi jaz nisem mogla dojiti v javnosti, meni je vse zabremzalo in mleko ni teklo, bila sem živčna, mala pa tudi potem in se nisva mogli najest. Ni bil noben problem. Če sem pa vedela, da bo morala jest naprimer v roku ene ure od odhoda, sem pa kar že mleko pripravila in dala v termovko.

(odgovor članu Mišek06)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: dodajanje in odhod od doma
28.4.2006 17:56:01   
Bonnie_RR
Ko gremo ven za dlje časa, vzamem s sabo prekuhano vodo v termovki (primerne temperature), v flaško pa že prej dam mleko v prahu in to potem samo zmešam in je pripravljeno. Ponavadi vedno najdem tudi nekje vodo, da flaško operem, če pa vem, da bom že kmalu doma, jo pač operem, ko pridem domov.
Če pa gremo samo kam na obisk, potem pa vzamem s seboj prekuhano vodo iz hladilnika, v flaški mleko v prahu in to potem tam zmešam skupaj in segrejem pod vročo vodo.

2x sem na začetku naredila tudi tako, da sem že vnaprej v flaški zmešala prekuhano vodo in mleko v prahu in to dala v termovko od Aventa (ki naj bi ohranjala takšno temperaturo do 4 ure), vendar se je tako mleko ful hitro ohladilo in je bilo to brezveze.

Nikoli pa ne smeš iti še enkrat greti mleka, če se ti ohladi! Potem takšno mleko zlij stran!

Ko se enkrat navadiš, sploh ni problema!user posted image

LP

(odgovor članu Grascakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: dodajanje in odhod od doma
29.4.2006 12:23:59   
livia
Še to...
Kje se dobijo te dozirne posodice za mleko?
In kako veste kdaj ima voda glih pravo temperaturo? Ali obstajajo kaki termometri?

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: dodajanje in odhod od doma
29.4.2006 12:34:48   
PiaM
Mleko, ki ga pripraviš moraš (segreto) porabiti v eni uri! Zato raje posebej toplo vodo v termovko, hrano pa v suho stekleničko, kamor priliješ vodo iz termovke, pa dvojno dozo vzami s sabo, saj včasih ne poje dosti, potem pa bi kmalu še, ti pa nimaš zraven.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: dodajanje in odhod od doma
29.4.2006 12:50:57   
Anonimen
prov posebne dozrne posodice mislm da ma avent pa še kaka firma, poglej recimo v baby centru. js sem mela kr ene mini tupperware pososdice pa so ble glih tko ok.

kok je pa taprava temperatura mleka morš pa mal probat..pol pa iz izkušenj vidš kok recimo mrzle pa kok vroče vode morš zmešat da ostane voda primerno topla. js nikol nism merla s termometrom!

(odgovor članu PiaM)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: dodajanje in odhod od doma
29.4.2006 13:02:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: livia

Še to...
Kje se dobijo te dozirne posodice za mleko?
In kako veste kdaj ima voda glih pravo temperaturo? Ali obstajajo kaki termometri?


Ja, mislim, da jih ima Avent. Jaz sem jo kupila v lekarni.

(odgovor članu livia)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?