|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Majčice 2005
6.5.2006 22:20:31   
Urška//
No da vas slišim, pa sej mi praznujemo, to je naš mesecuser posted image user posted image user posted image

kako hitro leti čas ne?

No da začnem, naša Lara je velika 73cm in težka 8000g, je že prava mala lumpa, 10.5. bo stara eno leto in je prejšnji torek shodilauser posted image user posted image user posted image , zanimivi so predvsem predali in pa seveda mamina kuhinjska posoda, pa tudi mokro perilo, ki čaka da ga nekdo obesi, bi kar pospravla po celem stanovanjuuser posted image
Papcamo že skoraj vse, ampak ne preveč radi, bolj ji dišijo kakšni smokiji in seveda keksekiuser posted image .
ponoči se še enkrat zbudimo za papico, drugače pa vedno nekaj po malo jamra, te vodico, pol dudico, v glavnem ni mira niti ponoči, redkokdaj pa se res zgodi, da prespi noč brez papiceuser posted image .

Pove že MAMA(joj sem ful vesela), pa ata (bolj poredko no), potem papa in pomaha, pa teta, baba, deda, najbolj pa je hecna ko reče buci buciuser posted image , pa lučko pokaže pa vse no že ve kaj pomeni, pa tudi da avto dela brrrr, pa račka gaga, pa kje ima noseka in uhico in zobeke pokaže, pa bravo bravo zna ploskat, pa tudi nogice že povoha če ji smrdijouser posted image user posted image user posted image

res se ji nasmejimo do konca

Zobkov ima 6, zaj že dober mesec nismo nobenega dobili, prej pa kr vsak mesec dva, ja bo že ne

Zelo rada se vozi z triciklom, pa tudi z mamico na velikem kolesu, kjer ponavadi tudi zaspiuser posted image

Ob torkih hodima na plavanje, kjer obe zelo uživamauser posted image

ja no upam da sem vse povedla, če sem pa kaj pozabla, pa še napišem

no,pa da slišim kako ste kaj ve s svojimi sončki

LP

Urška in Lara

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 2.2.2007 17:59:37 >


_____________________________

Urška in Lara(10.05.2005) in Nejc(17.10.2008)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: MAJČICE 2005
6.5.2006 23:13:53   
A-N-J-A
Čao majčice in majčki!
Naša Ela bo pa jutri 14 dni stara 1 letouser posted image .Uf ne morem verjet,da bo že eno leto okol.
Ja pri nas se tud dogaaaaja.Hodi že dober mesec tako da je že kar ulaufanauser posted image .Zelo rada "bere"knjigice in kaže s prstkom in zraven čeblja.
Obožuje svojega dojenčkauser posted image ki ga kliče dada.Rada se vozi z vozičkom ,s triciklom,pri katerem je že našla bremzo,ki jo pridno uporabljauser posted image najraje pa se seveda gunca.
Tudi pove že nekaj.Če hoče jest amamama,Jaz sem seveda tudi am am,oči je tada,kuža wow wow,traktor je tatoj,avto ato,motor toj pa za vsa prevozna sredstva zna povedat da delajo brrrrr,ko pa hoče dol z naročja pa reče dojuser posted image .Velikokrat pa ko ji kaj govorim uspe ponovit(vsaj približno).
Znamo tudi pomahati in vedno ko kdo gre al pa če se mi kam odpravimo maha ko zmešanauser posted image ,ploskamo tudi,znamo joj(se prime z obema rokicama za glavo),pokaže kje ma roko in nogo,koliko je velika,ojla,pokaže itak vse,če ji rečeš naj kaj prinese to tud nardi,aja pa pokaže en prstek,ko jo vprašaš kolk je stara,pa še kaj bi se našlo.
Jemo bore malo,se še veliko dojiva,čeprav zdaj poskušam do treh brez dojenja.Zelo rada pa je ribice ,palčke in tako sranjeuser posted image .
Ponoči se dojimo 2-3xuser posted image .
Zadnje čase me je začela tepst pa grist,če ji kaj ni pravuser posted image pa jo potem kar mal pocukam in rečem da mamico tud boli.Pa se mi kar režiuser posted image .
Drugač je pa en cuker,je ful prisrčna..čbela mojauser posted image .
Imamo pa 6 zobkov,ki si jih rednouser posted image umivamo.


(odgovor članu Urška//)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: MAJČICE 2005
7.5.2006 9:02:11   
mammy26
Madonca imate napredne otroke.

Tia bo stara 27. maja eno leto, plazi se 100/h, se vstane in poskuša samostojno narediti korak.

Čeblja;

nam nam - kadar je lačna
mama
ata
dada - sin Blaž
Ana - sestrica
baba - babi

Spanje;

večinoma vso noč od 19 - 5h

Hrana in pijača;

trenutno se ji je sadje malo zaustavilo
zelenjava - jo obožuje (kot mami)
kruh -  raje ima kifeljčka ali žemljico
Meso  - samo puran pa piščanec
juhe na tisoč in en način.
Kvečemu, ni ravno izbirčna.

Ne dam pa ji še smokija, ker se ji lepi, niti kakšnih sladkarij...
Vse pa naredi za stekleničko mleka.

Pridnost; zelo pridna, mirna, uživa v igranju, vodi, v vozičku in med vožnjo dela brrrr.

Ostali interesi; nora na živali, pse, zajčke.... glasba, predali in vse kar se da razstaviti, tudi mobilni telefoni ji niso tuji.

Vse ostalo pa ob svojem času. user posted image

To pa je od naju tudi vse.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: MAJČICE 2005
7.5.2006 9:24:55   
evci
o, madona, naša tud še nič ne zna pa je sicer brihtna. zna pomahat, naredi buc, reče mama ostalo so samo neki zlogi, kaže s prstom, še ne hodi sama ampak je je vseeno povsod polno. je samo 2 obrpoka, ostalo se doji. ja, taka je naša punčka, cuker in pol!

(odgovor članu mammy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: MAJČICE 2005
7.5.2006 11:47:50   
Pingvinčica
Živjo majčice in majčki tudi od naju. Lepo da je ena odprla to temo. Nič kaj aktivne nismo me majčice 2005. Ko gledam slikice kar ne morem verjet da je res že skoraj eno leto naokrog. Naša Tia bo 21. maja upihnila prvo svečko. Kolk smo velike ne vem, težke pa smo nekaj čez 10 kg. Prava babuša je tale naša Tia. user posted image user posted image user posted image Kaj češ nekaj pa more met po mamici. Imamo 8 zobekov, prvega smo dobile točno na 6 mesecev. Jemo praktično vse. Najrajši pa ima stekleničko mleka. Ponoči prespimo skoraj vse noči, redkokdaj se še enkrat zbudi. Moram jo pohvalit, da tudi čez dan še kar dosti spimo, sicer ponavadi samo enkrat, ampak zna takrat  potegnat tudi do 3,5 ur. (tudi to ma po mamici).
Kaj znamo? Znamo trmarit, da je joj. Če nekaj ne doseže se kar nazaj vrže pa ni važno kam udari. user posted image user posted image . Drugače pa da pa-pa, kliče ata, mama ni zanimiva, ker je tko skoz zraven nje. Da lubčka, če je res dobre volje, ampak samo enega več ne boš nafehtu.  Pove kako dela kuža, muca, račka. Pokaže kje je lučka, slonček, miška (plakati na steni), kihat tudi znamo, če vidi rožico dela a-cih. Pa še kaj bi se našlo. Hodimo še ne, se pa plazimo sto na uro in mamina hrbtenica trpi ko hoče hodit sem in tja cel ljubi dan. Spustit se pa še ne upa. Prejšnji teden je naredila dva koraka ko je videla muco in sem jo spustila, tak da ni bla pripravljena. Pol se je pa kar na rito vrgla.user posted image user posted image . Skratka ne ve nič kaj več kot vsi ostali njeni vrstnika, ampak za naju z očkom je največji cuker.
P.s: A-N-J-A Vidim da imamo hčerkici rojeni samo par ur narazen. Kaj smo po horoskopu, bikeci ali dvojčki. Jaz sem gledla pa po enem horoskopu je bikec po drugem pa dvojček. Mislim da mamo karaketer čist od bikecov.user posted image user posted image
Drage majčice in majčki lepo bi bilo če bi se večkrat kaj takole pisalo, ali ne?
Lep pozdrav vsem in čim lepše praznovanje rojstnih dni.
Tia z mamico in očijem

(odgovor članu evci)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: MAJČICE 2005
7.5.2006 18:21:36   
A-N-J-A
100% mava  dvojčke.Po karakterju pa je tudi naša čisti b´k.

Aja pa Ela je velika cc.77cm in težka cc 8,5 kg.

Tia2005 a si v Lj.rodila?

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: MAJČICE 2005
7.5.2006 20:03:48   
Pingvinčica
Hvala za odgovor. Ne A-N-J-A, rodila sem v Celju. Želim vam čim lepše praznovanje rojstnega dne. Kaj imate v mislih? Mi se nagibamo za piknik. Upajmo samo da bo vreme takšno kot je bilo lansko leto. Lep pozdrav. Tia in Tina

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: MAJČICE 2005
7.5.2006 20:49:35   
A-N-J-A
Mi bomo tud en piknik užgaluser posted image .Končno ima en v družini bolj polet roj.dan,vsi ga imamo bolj pozimiuser posted image .
Enako želim lepo praznovanje tudi vamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: MAJČICE 2005
9.5.2006 21:40:20   
Pingvinčica
Majčice pa res nismo nič kaj zgovorne. Gledam kolk druge mamice pišejo me majčice 2005 pa nič kaj. Sem kar mal žalostna da ne pišete bol pogosto. Pa še kaj več majčic bi se verjetn našlo. user posted image user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: MAJČICE 2005
9.5.2006 23:14:24   
ziva_
lep pozdrav od se ene majcice user posted image . Cas kar bezi, 1 leto je ze naokoli....
Nasa Eva bo prvo svecko upihnila 31.5. Je prava mala barabinka user posted image . Ne vem, klko je vlka, niti tezka. Na zadnjem pregledu (9. mesecev) je bla vlka 72cm in tezka 8800g. se mi zdi da je bolj drobcena...
zobkov ima 8, zdaj ze kaka 2 mesca ni bilo nic novih. prva 2 je dobila s 5 mesci. Pri hrani ni izbircna, ne mara le brokolija. Pa tudi ko sem ji lazanjo dajala je pojedla meso, testenine pa izplunila... drugace pa jih je. tak da ocitno, vegetarijanka ne bo user posted image . Najraje pa ima cokoladne kasice za lahko noc... pa tudi cokolado obozuje. ko smo v trgovini, pa gremo mimo cokolad vedno zacne tulit, ko vidi vijolicen ovoj od milke user posted image .
sibka tocka? spanje po dnevi. to pa se zgodi najvec za 1 uro na dan. Zjutraj se zbudi okrog pol osmih, zvecer pa zaspi okrog pol desetih. ko je bla manjsa je po dnevi spala najvec 3 ure.
Kaj dela v prostem casu? odpira predale, zapira in odpira vrata, rada se skriva, iz predalov mece vse kaj se da, bog ne daj da je blizu straniscne skoljke -si roke umiva, maha, rece mama, baba, papa. obozuje telefone in daljince, ko vzame daljinec, se "zderem" Eva, pa zacne bezat in se na glas smejat user posted image . pokaze kako je vlka, brm brm dela, ko jo vprasas kako gre traktor, rada prestavlja stole (smo meli krst v soboto, pa je v cerkvi zacela stole premikat user posted image ), ful lepo lista knjigice, poslje puso, aja, pa hodi ze od 13.2.. puza pa se ne user posted image . ce jo postavis na sredi sobe, bo nekako na pol puzala, da bo prisla do prve opore, da se bo lahko vstala. pa tudi ko gremo po ulici, pa grem naprej od nase hise, zavije k vhodu... vcasih se res cudim, kaj taka mala bitja ze vse razumejo in kaj vse se jim v glavi dogaja...

najraje pa spi tako, da ma rito v luft.

tak, za danes bo dovolj. ja, super je, ko tudi majcice "sodelujemo"

lepo bodite....

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: MAJČICE 2005
13.6.2006 12:54:21   
Urška//
kaj je zaj to???malo sončka pa smo vse lenuške????user posted image

No midve z Laro bova malo poročale

Torej zdaj smo stari že 13m, v posvetovalnici prejšnji mesec so jo namerili 70cm in 8300g(smo bolj drobčkeni)
Hodimo že sto na uro, vsepovsod je je polno, najraje ima še vedno predaleuser posted image .
Čebljamo tudi že veliko, še posebej ko si vzame čas in posluša kja ji govoriš, potem kar ponavlja vsako besedo, drugače so naše nove besede HIŠA; PUJS;TANKICA(napolitanka);BASA(klobasa);PILA(ko je žejna);NINI ATI PAPA(no to je že skoraj cel stavek, ampak samo ko se spomni da ni atija v bližini);CICALA(ko hoče sedet);PISALA, DAJDAJ pa še kaj bi se našlouser posted image
Ima tudi tako pupo dojenčka, ki mu je ime MIMI in ga skoz kličeuser posted image
SPIMO CELO NOČ od rojstnega dneva daljeuser posted image user posted image user posted image , joj to sem srečna

Zobkov imamo 8, ve kje ima nosek, uhice, čopke, rokice, nogice, lulico in ritko, pa tudi aka reče ko je akala in pokaže na ritkouser posted image

smo kar pridni no, radi gremo na sprehod, se vozimo z velikim ali malim kolesom, sploh zdaj ko je sonček se nam vedno kaj dogaja

edino pri hrani pa bolj štrajkamo, ji nič ne diši

no da vas slišim zdaj, hitro majčice na raport

papa

_____________________________

Urška in Lara(10.05.2005) in Nejc(17.10.2008)

(odgovor članu ziva_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: MAJČICE 2005
21.6.2006 16:19:11   
A-N-J-A
Hojla !
Men se ne da vse še enkrat pisat,pa bom kr link prlepla!
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=965195&mpage=1

(odgovor članu Urška//)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?