|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hauck jupiter 3
13.5.2006 19:59:19   
lucika
zanima me, če ima katera voziček mini star Hauck - jupiter 3?
na kikiwelt se mi zelo dopade hauckov traxx merlin 4; ko pa sem vozicke malo popeljala po trgovini, se mi je zadopadel tale jupiter.
prosim za izkušnje, nasvete,...

ugotavljam pa sledeče; dajte me popravit, če vidim narobe: mamice z dojencki vozijo velike, lepe, oh in ah vozeke; sami taki so zdaj moderni, sploh ce gledam po ceni. in ko gledas mamice z enoletniki, se jim tisti veliki kolesi naenkrat spremenijo v male in okretne, vozeki pa v ozje in manjse.

v celi poplavi vozickov nimam pojma kako se naj odlocim (hvala bogu imam vsaj cas); trenutno, ko ne vem kaj nja iscem, mi je glavno da je lep, pa da se ga lahko vozi. drugo pa se je rahla tema.

hvala za nasvete.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: hauck jupiter 3
13.5.2006 20:48:04   
April
tisto, da se kolesa pri večjih dojenčkih kar naenkrat spremenijo v manjša, ožja in tako naprej, imaš kar prav.user posted image
Pač je tako, da je potem pri vozičku najbolj pomembna praktičnost in okretnost pa majhnost.

Ja na začetku sem tudi jaz bolj 'tipala v temi' kar se vozkov tiče. Ker nisem rabila košare mi je bilo pomembno predvsem to, da se da čisto poležat. Pa kar nekakšne predsodke sem imela proti majhnim kolesom, češ da se ne vozijo dobro. Tako sem kupila chiccotov wd 6. Za doma je super, ampak ko se je bilo pa treba kam odpeljat je bilo v avtu prostora poleg vozička samo še za kakšno pleničko. 

Pa smo hitro kupili še eno preprosto marelo, ki je primerna že za štirimesečnike.  Ampak ta je bila pa preveč preprostam, brez spodnje košare, senčnika, varovalnega loka....

No in sem šla v lov še za tretjim vozkom, takim ki bi bil nekaj vmes med malim in velikim. Kupila sem abc tempus marelo. Tega imam kar v avtu.

Je pač tako, da šele po tem, ko si nekaj časa vozičkarica vidiš, kaj ti je pri vozičkih pomembno in kakšen vozek bi ti bil pisan na kožo. Če bi jaz s tem izkušnjami še enkrat kupovala voziček za dojenčka bi se najbrž odločila za peg perego pramette. Tako bi imela en voziček, namesto treh.

Če imaš še dosti časa kar dobro premisli kaj hočeš imeti. Vso srečo pri izbiri. user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: hauck jupiter 3
14.5.2006 8:36:04   
Anonimen
Kot je že April napisala. Najprej si postavi še kakšen kriterij poleg "lep". Pomisli, po kakšnem terenu se bosta vozila (velika/majhna kolesa), kolikokrat boš dajala voziček v avto (zložljivost), boš premagovala kakšne stopnice (teža), nenazadnje finance...

Jaz sem na koncu izbirala med PP Pramette in PP Venezia in se odločila za slednjega. Zakaj? ker se mu ročaj enostavno obrača naprej/nazaj (kar je meni bil osnovni kriterij), pri Pramette pa lahko otroka gledaš samo dokler leži. Pa vse v enem je, tako da ne bomo kupovali več nobenega vozička. Zelo podoben model je bil Hauck denver 6, tudi zelo ugodna cena v Avstriji, vendar je zelo težek - 16 kg!!.

Pa še to - ni treba kupovat original lupinice, če ima zasoljeno ceno. Primer je ravno PP. V naš voziček lahko dam katerokoli lupinico, mi imamo recimo Hauckovo.

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: hauck jupiter 3
14.5.2006 12:40:40   
klaja
Tudi jaz se odločam za Jupiter 3, vendar še nisem čist sigurna, če ga bom nabavla.
Ko sem ga sprobala v trgovini, moram rečt, da je zelo vodljiv (vsaj jaz sem dobila tak občutek, v nasprotju z drugimi vozički), teža tega vozička je 11 kg in se mi tud ne zdi veliko. Zelo pomembno se mi zdi to, da se da sedalo v čist ležeči položaj.
Edina slabost, ki sem jo zasledila je, da se držalo ne da obrniti v obe strani, tako da ne moreš videti otroka.
Upam, da se bo javila katera, ki ima ta voziček in podala kakšno izkušnjo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: hauck jupiter 3
14.5.2006 14:25:10   
SNOBRA
Mi imamo  Hauck  (mini star) Neptuna  - trikolesnik (svetlo-temno moder)in smo zelo zadovoljni, ker se obrača (cel sedež) v smeri voznje ali pa kontra, ko je dojenček še majhen in ga moraš videti. Se da čisto poležat, tako da se lahko vozi tudi novorojenčke, ki rabijo ravno podlago, ima vrtljivo prvo kolo in je na splošno lepo vodljiv in praktičen. Kar pa se tiče transporta, ga jaz spravim tudi v Twingota. Uporabljam ga predvsem za makedam (sprehodi) in se čudovito vozi. Samo material mi ni čisto všeč, ker je navadno blago in se v primeru dežja namoči, saj ne premoči ampak so ti modernejši materiali boljši. Vendar kot pravim, so dobre stvari, ki so pomembne (vrtljivo kolo, vožnja v obe smeri, možnost ravnega ležišča, velika kolesa....), ki odtehtajo pomankljivosti (blago, ultramoderen izgled)... pa tudi cena je dostopna in ne vrtoglavo visoka kot jo dosegajo drugi primerljivi vozički istih lastnosti.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: hauck jupiter 3
14.5.2006 17:17:33   
GoYa
Tudi meni je všeč jupiter 3. Predvsem pa cena na kikiwelt (v primerjavi z Arielom pri nas).
Vendar me moti to, da nima možnosti montaže košare (mehke ali trde), pa da sedeža ne moreš obrniti, da na začetku gledaš otroka. Sicer bi ga verjetno že kupila.

(odgovor članu SNOBRA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kakšne so babice v slovenskih porodnišnicah?
Ob svetovnem dnevu babic smo Ringarajine mamice povprašali, kakšne so njihove izkušnje z babicami in porodom. Z vami del...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?