Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

)No jst sem še vedno v tistih dneh tko da ni nič novega.
. Bi bila vsa nestrpnost lepo polplačana. Če sva uspela narediti
, bi naj bila danes ali jutri vgnezditev. Kar ne morem verjeti, da tako zelo razmišljam o tem. Drug teden v četrteka ali petek pa bom lahko zelo vesela, ali pa žalostna. Bomo videli, kaj bo.
...
. Zdaj pa ne vem, če je to samo znak, da M
. Ne vem, zakaj je to tako, da si je to tako podobno. Tudi v obeh prejšnjih nosečnostih je bilo, tako da sem bila enako napeta, kot pred M
Jao jao punce ko bi nam le vsem skupi uspelo,res ful vsaki od vas želim da ji ta mesec uspe.Aja ko nam uspe mormo odpret našo temo in jo tko napolnit da bomo kr najbolše,hahah.
...nič....prav nič se ne dogaja...včasih sem imela boleče jškice, napet trebuh, bolečine v jajčnikih, pekočo nožnico, bel izcedek...smredo mi je vse...celo noč sem odpirala okna, ker mi je zrak bil slab....vse je bilo in tudi upanje, da mogoče pa rata....zdaj pa prav nič....edino BT vztraja pri 37,2....verjetno od prometrijuma, ki ga uporabljam 100 na 8 ur (po predpisih)....
Ravnokar se je prikazala M
,...pa bo...