nana 27
|
Še ena se javlja Miha ponoči kar pridno spi. Če joka, pridem do njega, tako da me ne vidi, "puzam" po tleh kot vojak ob njegovi postelji in mu dam v usta dudo. Zelo kmalu zaspi nazaj. Zdaj sem kupila ninico z grizalom in našitkom, kamor dam dudo in jo dam na stranico posteljice, da jo ponoči najde. Zobkov še ni in upam, da ne bo prehudo, ko se končno mislijo najavit. Plazi se še ne. Zahteva pa celodnevno akcijo in 100% pozornost. Žlička, služba, kaj je že to? Zdaj imam tri dni predavanja in me ni doma od sedmih zjutraj do 6h zvečer in ga tako pogrešam, da je kar hudo. Ko sem prišla domov, sem ga tako objemala, kot da ga ne bi videla celo večnost, ampak kaj hočemo, če moram pa obvezno biti na predavanjih. Še dobro, da je možek lahko vzel dopust. Udb, tudi naš je na začetku v hojici zgledal nesrečen. Zdaj pa je zelo zadovoljen. Vem, da jih kaj preveč ne priporočajo, a se mi zdi super, da lahko v času, ko je on v hojici, zanj pripravim hrano, ali pa dam kaj prat. Pridno mi sledi po stanovanju, iz banje vleče ven cunje, iz miz prte in vaze. Drugače pa večino časa preživi na tleh in zelo malo v naročju. Še dobro, ker ima skoraj 10 kilogramov.
|