Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, z mojim jo vsak dan bombardirava z "mama" in "tata" , ona pa nama odgovarja: "Dej, dej." Ponoči pridno spi, s tem da se od 20.00 prvič dojiva ob pol petih (in je potem včasih križ, da spet zaspi nazaj). Resno pa se sprašujem, kako bomo preživeli poletje, glede na to da živimo ob morju, če bo hodila spat ob osmih. Ene mi pravijo, da pač pustiš otroka, da zaspi v vozičku, ko si zunaj in ga daš potem kar spat. Jaz se s tem ne strinjam preveč. Toliko mesecev smo uvajali obrede pred spanjem ... Kaj pravite na to? Boste poleti doma ob običajnih urah, ko dajete otroke spat ali vam je vseeno kdaj?
Bo pa enkrat. Mu prigovarjam pa se ga še ni prijelo
Drugače bomo pa tudi mi kar ostali pri obredih in bomo svoje urnike prilagajali njegovemu spanju. Se mi zdi, da sem se tako namučila s tem navajanjem na rutino, da bi bilo škoda, da bi zdaj spreminjala.
! sem pa nazaj na kontracepcijskih tabletkah - to sem pa tudi že nestrpno čakala.
. Ali ze kaj razmisljate o tem?
In upam, da bo za nekaj časa mir, ker jo je kar precej matralo.