Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
, sem dobila Klomifen za 3 mesece (2 tableti 5-9 dan menstruacije). Tu bi imela pa eno vprašanje - menstruacija se mi začne z nekaj kapljami krvi, potem kakšen dan nič, potem se mi pa "ulije". Ali naj za prvi dan menstruacije štejem tistih nekaj kapelj krvi ali šele potem ko se "zares" začne M? Ne bi rada začela kaj narobe jemat tablet. Mogoče je vprašanje hecno, ampak res ne vem in sem v takšnih zadevah čisto frišna. 
. Kaj pa je mislil?! meni je rekla G, da morem pazit, da ne pride na vec kot 45 dni, ko je ni bilo 90dni.
se kar ni, pa tako bi ze rada zacela s klomifenom... da vidimo, ce bo pol O kaj boljsa.
. Na pregledu je g. ugotovila, da bomo imeli dvojčke, vendar je žal eden v 10 tednu odmrl, z drugim pa je na srečo vse OK, tako da bomo v oktobru zibali - s pomočjo klomifena!!!!
.
!!
(tako mocnih bolecin, se na Hsg ju ni bilo). Sem se prejsnji teden malo nahladila, zdaj pa imam