|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zaskrbljena
1.6.2006 18:38:45   
Anonimen
Pozdravljene! Mene pa zanima če ima katera isti problem ali vsaj podoben kot jaz.Imam 6 let starega sina ki se zelo rad igra z punčkami Pa kiklce bi oblaču pa balerinke obuval in kadarkoli gre k kakšni prijateljici pride domov z nalakiranimi nohti upam da ga bo to minilo res pa je da ima več ali manj samo dekliško družbo ker je v bližini bolj malo fantkov.Prosim če mi lahko katera kaj pomaga oziroma svetuje kaj naj.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zaskrbljena
1.6.2006 18:42:27   
Nitka
Ni nujno se se fantki igrajo samo z avtomobilčki in Bionicli. Poznam dva fantka, ki sta se tudi rada igrala kot punčke, kasneje ju je pa premamil nogomet. Če ima okolje punčk, je to nekako normalno.
Moja hčera pa se recimo ni rada igrala s punčkami, ampak je raje zbirala ninja nalepke in se podila za žogo s fanti.


_____________________________

Smeh je pol zdravja, veliko se smejmo z našimi otroci!
Trenerka fitnesa za pridobitev lepega zdravega telesa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: zaskrbljena
1.6.2006 18:48:24   
Anonimen
Nitka najlepša ti hvala za te besede sem si kar malo oddahnila!

(odgovor članu Nitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: zaskrbljena
7.6.2006 8:20:38   
koala
Sama sem bila v otroštvu bolj fant, kot deklica. Punčke? Ne to ni bilo zame.
S fračo sem bila spretnejša od marsikaterega moškega vrstnika, najsrečnejša sem bila ko sem lahko kaj "šraufala", kakšno kolo ali kaj podobnega. Nobeno drevo ni bilo varno pred mano, nogomet in košarka pa sta bili moji najljubši igri z žogo. Še zdaj se spomnim, kako jezna sem bila na prodajalko, ko sem svoja starša končno prepričala, da mi kupita Elektropionirja. KO smo prišli v prodajalno, pa me je prodajalka pogledala in rekla" a zate je? Ne, ta igrača pa ni za punce." In smo šli, brez igrača seveda.
No kja hočem povedat, kot otroka so me zanimale stvari, ki naj bi otroka nasprotnega spola. Zdaj pa sem povsem zadovoljna ženska in ponosna sem na to da sem ženska, tako da pomoje ni razloga za skrbi,.

_____________________________

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
40 otroških laži, ki jim starši vedno nase...
So laži, ki so skupne vsem otrokom, ne glede na njihovo starost in tem lažem starši tudi največkrat nasedemo. Preverite,...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?