|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dojenje po 6.mesecu
4.6.2006 20:51:14   
alijana
Pozdravljene. Zanimajo me vaše izkušnje glede dojenja po 6.mesecu, ko user posted image  že je gosto. Zjutraj, popoldne in zvečer ste dojile oz. dojite do 7meseca ali kasneje. Kdaj preidete na jutranjo in večerno dojenje in s katerim mesecem opuščate dojenje (pri 10tem, ker greste v službo pri user posted image  11 mesecu?)? Moja user posted image  namreč pri dobrih 6. mesecih je gosto hrano, vendar se kjub temu želi dojit (pred tem je bila polno dojena - nič dodatkov). Pocartajte svoje user posted image  in lep pozdrav od Alijane.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dojenje po 6.mesecu
4.6.2006 20:55:31   
Seven*
Ne bi ti dajala kaksnih pravih nasvetov. Ravnaj se po obcutku. Ni neke prave formule. Mi se pri 9 mesecih dojimo zjutraj, pred spanjem in zvecer.

_____________________________

Gospa sem.

(odgovor članu alijana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Dojenje po 6.mesecu
4.6.2006 20:58:03   
Magi*
ja, jaz ti sicer težko svetujem, kako opustiti dojenje do 12. meseca, ker mojo še vedno dojim (17,5 m);)

sicer pa tako kot si napisala sama: počasi zmanjšuj število podojev in trajanje podoja. predvsem počasi, da ne fašeš kakega mastitisa. jaz sem očitno imela še vedno zelo veliko mleka in so se mi 2 ali celo 3x zamašili vodi. najboljše kar sem lahko storila takrat, da sem jo večkrat pristavljala in seveda se je gospodična ponovno navadila na več. potem je šla v varstvo, prebolela nekaj viroz in spet je bilo dojenja več... potem je sledilo zopet "odvajanje" in tako sva zdaj spet na zjutraj in zvečer. saj meni ni nič hudega, če pa želiš prej nehati dojiti, pa le poskusi prenehati preden gre v varstvo/vrtec. poskrbi pa, da dobi mleko v kakšni drugi obliki.

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu alijana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Dojenje po 6.mesecu
4.6.2006 21:03:59   
alijana
Hvala obema. Magi jaz imam lepe izkušnje z dojenjem, tudi ne želim hitro prenehati z dojenjem, le skrbelo me je, če morda ne dojim moje user posted image  preveč (3x na dan). Dokler pa bo želela pa sem mislila, ji bom ponudila (seveda ob predpostavki, da je pridno gosto hrano). Lp,

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Dojenje po 6.mesecu
4.6.2006 21:10:14   
Anonimen
Ravnaj se po občutku, sploh, če do sedaj z dojenjem nisi imela težav. Saj boš sama videla, da se dojenje avtomatično zmanjša, ko začne dojenček jesti gosto hrano.

Za tvojo orientacijo-malo Mič pri dobrih desetih mesecih dojim še 3x na dan, zjutraj, pred opoldanskim spanjem in pozno popoldne. Pa ponoči, kadar jo muči nov zob. Ampak to je bolj za pocrkljat in zaspat kot za jest user posted image  user posted image .

(odgovor članu alijana)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Dojenje po 6.mesecu
4.6.2006 21:18:45   
rainbow
halo!

alijana, trikrat na dan pri šestih mesecih pa res ni dosti!
Ponoči nič?? Potem je to res že fajn malo, bi rekla.
Jaz mojo 14 mesečnico dojim podnevi kolikokrat želi, iz hvaležnosti, ker se že 14 dni ne dojiva več na dve uri ponoči, kot prej od petega meseca, ampak spi!!!! celo noč brez pomoči mame.

Se mi zdi, da je to res popolnoma tvoja odločitev. jaz sem po neuspelem dojenju s prvo pupo v drugo zelo želela dojit in ker mi je to res krasna izkušnja, še ne mislim nehat. Podnevi, seve.

_____________________________

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Dojenje po 6.mesecu
5.6.2006 13:01:02   
alijana



HVALA vsem.



 

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pokukajte v pravljičen svet nove trgovine ...
photo
Vrata je odprla nova trgovina Mali zakladi, ki se nahaja v spodnji etaži Emporiuma, BTC City Ljubljana.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?