Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
mene je takrat, ko sem bila tik pred svojo prvo punkcijo tvoj februarski post tako potolažil - pa še potem je bilo res tako - nič tako zelo ni bolelo, sem sicer počivala cel dan, potem je bilo pa čisto kul. Zato ne vidim razloga, da bi bila tvoja tokratna punkcija kaj bolj grozna - kaj veš, mogoče sva pa eni izmed tistih "srečnic", ki jih vsaj punkcija ne matra tako zelo ...

tuki gor..... a bi rada vedla??????
...ampak to samo zato, ker sem hotela biti na dan natančna - morala bi napisat - Špelka, ta teden boš imela punkcijo....
, vse do
!!
pa mi mal poglej, da vidmo...
, če še ne veste, sem zlo vesela, da vas vsaj virtualno poznam, razen Špelke, ki je pa itak legenda
, ko si tkole sam doma...
Pismo, sej mal me je res. Ker dons je Vogler s tistmu UZ-jem sam ml po vrh pogledal.... Pa je reku da je fino in da sem pridna....
Pa je rekla ena kolegica, da njej so enkrat ciste (PCO) gledal, pa so mal bolj prtisnili, pa so se kr nove kazale.
In izgleda, da so teli folikli v plasteh... Sam sej že vejo, kaj delajo, al kaj??? Mislim, ne b šla pol rada s hiperstimulacijo še v bolnico! No, amapk ne smem zdej na to mislit, bo že.... Biba, teb če se je vgnezdlo, se je že. Kr vpraš teto Vampirko, kaj ji je njen dohtar reku... Tko da - možno je vse, vseeno pa ti ne bom preveč o tem nabijala, ker že tko mamo čustva in živce našponane do amena.
Tko da - itak sama veš: čiči pa čaki.
Sej bo, boš vidla.
! Špelka, nič te ne strašim - samo na svoj način sem ti čestitala za super pridelek
TER VSEM KOKLJAM ZA TAKO VELIKE PRIDELKE.
No, torej - ja, čist se strinjam s Piko in KONTRA! Pika je fuuulll faca in prou molila sem, da bi bili skup na punkciji - po moje naju bi bolj bolel jezik, kot pa jajčniki po punkciji!
Pol pa spet delat domov 8 ur... Joooj, tud jest komi čakam dopustek. Ma, sej je boljš, da smo mal razporejene, sam je pa noro, punkcije si sledijo kr na 2 dni - poglejte seznam IVF-jevk!
Joooj, to bo tuki gor še pestro!!!!!!
ne duha ne sluha, samo včeraj popoldan par kapljic in konec.NIČ! Nobene krvavitve, nič pritiska v trebuhu, nobenega " šraufanja " skratka ČISTI NIČ. Danes sem naredila test in je bil negativen. Je 12 dan po et in 31 dan ciklusa. Drugače imam
nikakor nisem mogla dobit na telefon, da me pelje. No še zdaj se mi ni javil
...in da se v tvojem buhiju nekaj dogaja...ti pa bi še rada, da te nič ne boli
- mislim, da bom šele čez kake 2 meseca spet videla tak trebuh - je imel dr. prav, ko mi je rekel - "o, a mi smo pa kar direkt v 20.teden napredovali"
!!!
! Sem ravno par dni nazaj ne MONu brala eno tako zgodbico...zdaj seveda vse držimo pesti za tvojega malega fighterja, ki bo v petek prišel na toplo k tebi!