Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, Ema je že od prejšnega tedna prehlajena, kašlja in smrka za povrh pa sva odkrila še dve črtici zgoraj in dve spodaj ( dvojkice), kot da to še ni bilo dovolj smo včeraj dobili še vročino 39.4, tako da sedaj zbijamo vročino in spimo, upam da bo kmal bolje, zdravnik je rekel da je viroza in da lahko samo vročino zbijemo to je pa to. Dobr je da vsaj lahko spančka, je pa bolj malo, no vsaj pr men ji paše. Upam, da se kmal pozdravimo in da bomo šli lahko na sončka. Lepo se imejte in merkajte nase in na vaše fantke in punčke, da ne staknejo kakšne viroze, ker je prov žalostno vidt kako mu je hudo pa ne moreš veliko pomagati. 
. Tako sem to dejavnost kar opustila. Zdaj spet spi, dala sem ji tudi žličko calpola, saj ji ne more škoditi.
... samo glas je izgubil, drugace vrocine nima pa tudi z noskom je vse ok.... verjetno je to posledica, ker zdaj kar veliko prejoka zaradi zobkov
Čestitke za podvig!!!!! Mislite, da bi bilo našim sončkom že zanimivo, če bi šli v živalski vrt? Včeraj sva z Mihom gledala enega zajčka pa je bil zelo navdušen. Vsem lep dan - s sončkom ali brez!
!
že pojejo sami kak piškotek? Jaz sem poskusila včeraj, pa je šlo še bolj tako..