|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   A je možno, da bi dobila vročino od sonca?
17.6.2006 9:21:22   
muki1
Pri sončarici so baje znaki, da te total zakuha in trese mraz..... to ziher ni. Ampak prekleto, moje dete je ponoči spet imelo vročino. Točno dva tedna je minilo, odkar je prebolela virozo, kjer je tri dni imela vročino. V teh dveh letih življenja, je zmeraj, ko je dobila vročino, že kakšen dan prej zelo jokava, tečna, prav skužimo že, da bo spet zbolela. Tokrat pa nič. Včeraj je bila ultra dobre volje, nič ni tožila, nič jamrala, ves dan vse v najlepšem redu. Še kopala se je v bazenčku.
Ponoči pa jo primem, pa ful vroča...izmerimo temperaturo 38,3 user posted image . Sem ji dala Calpol, pa vodo za spit, je zaspala nazaj, zdaj je spet dobre volje...ni nobenih znakov o vročini. No, edino tečti ji je začelo z nosa. Ampak pri prehladu še nikoli ni imela vročine.
Zdaj se sprašujem, če je bila včeraj preveč na soncu? Domov je prišla ob 16.00 in sem jo dala direkt v bazenček. Kaj so delali v vrtcu, ne vem, sigurno so bili tudi zunaj, morda je bilo preveč sonca, no, nimam pojma.
Kaj mislite?

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: A je možno, da bi dobila vročino od sonca?
17.6.2006 9:52:58   
Anonimen
Po moje je res od sonca.

Mali Mič se je včeraj ponoči zgodlo isto. Vročina 38,5, pa kar nekaj se je zbujala in bila tečna že zvečer.

Isto smo ji dali sirup za vročino in se je zjutraj zbudila kot rožca.

Zdaj pa malo bolj pazimo. Je sonce res močno.

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: A je možno, da bi dobila vročino od sonca?
17.6.2006 11:58:09   
KIRA
ni nujno da jo trese mraz pri sončarici. dovolj je, da ima povišano temepreaturo, ne je, ne pije(dehidrira).... čim več ji dajaj za pit! pa počiva naj čimveč.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Mama, otroci so bili mirni, dokler nisi pr...
Si že kdaj slišala od svojega partnerja: Otroci so bili ves dan dobri in poslušni, a ko so te zagledali, so se začeli je...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?