Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
Ene 14 dni nazaj je od mojga
stara mama bila sprejeta v bolnico. Je šlo že na bolje, tako da smo vplačali dopust, čeprav je bila v bolnico sprejeta vsa shirana in ni kazalo dobro. Potem se je pa zadeva slabšala in slabšala in... včeraj je umrla. In že cel teden razglabljava, kaj naj narediva z dopustom, čeprav je bilo grdo govorit kot da je že umrla, ampak smo vsi pričakovali konec. In res se je zgodil. Na dopust naj bi šli v soboto do srede. Zaenkrat sva se odločila, da se na morje vseeno odpeljemo, ker pogreba verjetno ne bo do ponedeljka, pa pridemo na pogreb in gremo spet nazaj, s tem da si bomo kakšen dan še podaljšali dopust. Odločitev sem prepustila možu, naj se ravna po svojih občutkih in tako je sam predlagal, saj pravi da smo zelo potrebni dopusta.
za dobro morfologijo, mal vam zavidam da vam hormoni delujejo v pozitivno smer glede sexa, meni namreč ne potegne...
. Skip pazi nase!
po dveh dneh me pa čisto mine in potem suša .... spet nekaj dni. Se je moj že kar navadil in spremlja moje razpoloženje (včasih bolj in včasih manj veselo)
.
... sicer pa ti naredi kakor najbolje čutiš.
, najbolj je vesel ko jemo
za tebe.
. Srčno upam, da se bo zdaj v teh dneh vročine ogrelo vsaj za kakšni dve stopinji.
. Baj, baj!
, ja najlepša hvala, zdej pa vem kej več kot prej
.