|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Preiskave
23.6.2006 7:21:08   
Anonimen
Živijo!

en spodbuden jutranji pozdravček vsem skupajuser posted image in pa samo kratko vprašanje. Kakšne kaj vaše izkušnje (oz. bolje rečeno vaših partnerjev) glede čakanja v Lj za spermiogram - mislim predvsem na dan, ko si že naročen. Se držijo ure ali je bolj tko, da si je najbolje vzeti kar dopust kot v večini bolnic? user posted image sem se odločila, da grem zraven, klub temu, da bom potem še najbrž par dni čist fuč (psihično), ampak konec koncev to ni stvar samo enega.  Kako je pa kaj z rezultati? In pa seveda še najbolj pomembno. Kje natančno se ta ambulanta sploh nahaja? ( Če se ne motim sem nekje zasledila, da je v bližini stare porodnišnice v Lj).
Kakorkoli že, vsem skupaj prijeten sončen vikend (moj bo spet bolj delovni, kar je po svoje ok, ker vsaj nimam časa razmišljat, kdaj se bodo tudi pri meni pojavili user posted image ) in pa v akcijo!user posted image user posted image user posted image  


Držim pesti za vse skupaj in ne pozabite, da bo tudi za vse nas posijal sonček!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Preiskave
23.6.2006 9:54:48   
emaa
Glede čakanja ne vem, ampak mislim, da ni hudo, moj se ni nikoli pritoževal, da je ful za čakat, kako urco, dve si pa za vsak slučaj vzemta. Drugače pa je to v Leonišču, nizka rumena stavba zraven porodnišnice, če greš proti Zaloški. Spermiogram pa je v prvem nadstropju, kjer pejta najprej na sprejem pacientov, tam vaju pa napotijo v ambulanto in vama povejo številko amublante in kam iti (levo,itd). Za rezultate pa ne vem, ker midva sva jih dobila šele ob obisku androloga, sva jih pa vedela že od prej, te sva rabila za IVF.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Preiskave
23.6.2006 10:36:20   
petraps
Pozdravljena!Ta ambulanta se nahaja v leonišču(stara porodnišnica), drugo nadstropje, potem desno -mislim da je štev.101.Sicer pa moraš iti najprej v sprejemno pisarno da ga vpišejo (okence za moške).Jaz sem bila prvič zraven in je trajalo cca. eno uro (seveda je odvisno od štev. naročenih) in so šli po vrstnem redu kako smo se vpisali.Drugič ko je šel pa nisem pogla zraven (pregled zdravnika in njegovo mnenje)- če imaš čas le pojdi.Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Preiskave
23.6.2006 13:37:39   
pot
ja, čaka se okoli 1 uro, potem pa še, da vse podatke napisejo, ki jih rabijo. tebe, če greš zraven pa medtem napotijo, da ga naročiš pri andrologu, če se še nista, moraš potem ti to nardit, medtem, ko tvoj dragi gara. user posted image

najboljše je pa, da se naroči kar preko telefona in k andrologu preko e-majla, je manj za čakat, kot pa pred laboratorijem, kjer ti rečejo, samo malo počakajte, pa lahko traja tudi pol ure ali več. Tako, so eni morali čakat, dooolgo, dolgooo, dooolgo.

rezultati pa se odbijo čez en teden.

(odgovor članu petraps)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Preiskave
23.6.2006 21:02:10   
Anonimen
Njalepša hvala vsem skupaj. Res ste zlate. Sem si pri šefu sprosila fraj dopoldne, tako da grem vsekakor zraven. Pa tudi sicer se mi zdi, da je čez vse to lažje iti, če ti nekdo stoji ob strani.

Lep vikend  še enkrat!

(odgovor članu emaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?