|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PO OPERACIJI ŽRELNICE PASIRANA HRANA
29.6.2006 8:06:54   
Laubica
Prosim za vaše ideje kaj naj kuham ker mora otrok 14 dni jest strogo samo pasirano hrano pa ravno zdaj nimam idej razen tega-špinačo,juhe,gris,puding,mlečni napitki,sadne kašice,user posted image Prosim čimveč idej ker sin je zelo zbirčen user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PO OPERACIJI ŽRELNICE PASIRANA HRANA
29.6.2006 9:38:36   
darjatimci
Tudi nas to čaka,samo mi  imamo pa še dieto.Se bomo morali že nekako znajti,saj ne bo dolgo trajalo.Mislim,da je zdaj poleti še lažje ker imamo malo lažjo hrano,saj spasiraš lahko praktično vse razen meso je potem bolj čudnega okusa.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: PO OPERACIJI ŽRELNICE PASIRANA HRANA
29.6.2006 10:00:21   
srki
Mi smo to že skozi dali-operirano je imel samo žrelnico, meni je celo dohtar rekel, da rana pri hranjenju tako ne boli, ker je žrelnica nekje zadaj zamaknjena, vendar smo vseeno jedli pasirano.

Jedli smo vse, kar kuhamo, s to razliko, da je bilo bolj pretlačeno. Izogibali oz. jedli nismo nič kislega, od sadja samo banane, ostalo sadje pa prekuhano. Tudi čokolado smo črtali iz jedilnika. Kislega tudi ni smel, pa ni bilo problema, ker kislega (razen zelja) itak ne mara.

Meni se to ni zdelo tako problematično, ker praktično vse je, pri tebi bo pa verjetno težje, če je izbirčen in če ima bolečine. Pri nas je najbolj zalegel kruh (samo sredica), namazana z mrmelado ali pa tudi pašteto (nihče ni rekel, da tega ne bi smel jest).

Kuhaj tisto, kar veš da mara, samo pretlači pa bo.

Upam, da ne bo tako hudo in da vam teh 14 dni čimprej mineuser posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: PO OPERACIJI ŽRELNICE PASIRANA HRANA
29.6.2006 14:00:52   
MLIN







Moja hčerka je bila pa dve leti nazaj operirana žrelnico (takrat stara 3 leta) pa ji nisem nič pasirala, ker mi ni nobeden naročil. Naslednji dan po operaciji je šla domov in vse normalno jedla. Drugo je če so operirani mandeljni, ko težko požira, da spasiraš, žrelnica je pa itak bolj gor, zadaj.
Razen, če so mi pozabili povedati, sicer pa itak ni imela nobenih težav s požiranjem, pa nič je ni bolelo.

LP, Mojca

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: PO OPERACIJI ŽRELNICE PASIRANA HRANA
29.6.2006 14:06:24   
darjatimci
Pri žrelnici je tako,da šele kirurg dobro vidi kaj je še treba narediti.Meni je zdravnica na ORL tako povedala,da se lahko zgodi globlji poseg,pri našemu je problem kakšna je tekočina,ki je zadaj.

(odgovor članu MLIN)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?