|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pregomin, Alernova...kravje mleko...
10.7.2006 11:50:26   
1304
Živ,
naj vam zaupam, kako se (se je) pri nas odvija agonija z alergijo na mleko. Bilo je tako...dobili smo izvide, da je naš šestmesečni sin alergičen na kravje mleko in izgelke. Glede na to, da je od 1,5 meseca zvečer dobival dodatek aptamila, (drugače je bil dojen) so nam takoj prriporočili Pregomin. Naš malček ga ni za živo glavo ni hotel piti. Nato smo poskusili še Alernovo, pa tudi te ni spravil vase. Mene je že krepko panika lovila, saj sem ga v večini dojila le do 5 meseca. Ravno v tem času pa naj bi začel jesti adaptirano mleko. Veliko sem brala in spraševala o bioresonanci in sem se že skoraj prijavila.
Potem se je stvar obrnila takole. Zelo dobra prijateljica, ki se ukvarja bolj zase z alternativno medicino mi je namignila, da naš malček sploh ni alergičen na kravlje mleko, ampak na konzervanske. Predlagala je naj grem takoj na kravlje mleko. Ker smo na podeželju, ni bilo težav pri sosedih v vasi dobiti pravo mleko. Sedaj že 14 dni jemo kravlje mleko pa jogurt, skuto... in stanje se zbolšuje. Nimamo drisk, nimamo krčev, izpuščaji po glavici izginjajo. Po tolikem času bi se moralo stanje poslabšati, če bi bili alergični na mleko.
Za enkrat sem se odločila, da ne bomo jedli in pili pripravljenih napitkov in hrane za otroke. Raje si vzamem čas in sama pripravim sadne kaše, zelenjavne kaše....  
Vem, da se vsi, ki boste tole prebrali ne boste strinjali z mojo odločitvijo. Kot kaže pri našemu korenjaku, smo za enkrat ubrali pravo pot. Poln je energije, veselja, smeha..skratka zelo uživamo.

Lep dan želim
PP- 1304
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pregomin, Alernova...kravje mleko...
10.7.2006 22:21:53   
tins
Jaz pa se popolnoma strinjam s tabo in se mi zdi, da pravilno razmišljaš!
Tudi moja hčerka je alergična na kravje mleko. Zdravili smo se tudi z bioresonanco, ki nam je v določeni meri pomagala, a alergija na mleko se je hitro spet pojavila in smo spet pristali na dieti. Ker pa tudi moja ne mara Pregomina mi je ena mamica enkrat namignila, naj poskusim kozje mleko. In sem ga res začela hodit iskat na eno kmetijo in- mala ga super prenaša! Nobenih dermatitisov, nič! Ko sem za to povedala pediatrinji in alergologinji sta pa mi ga seveda obe odsvetovali, čes, da je živalsko mleko živalsko mleko ampak, saj sama vidim, da ga tamala odlično prenaša!! (kravjega ji še nisem dala...)

Očitno je res nekaj na tem, da so mogoče res alergični samo na te neštete dodatke, ki so v hrani, ne vem.
LP

(odgovor članu 1304)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Je za otroka res najboljši najvišji zaščit...
Je za otroka zares najboljša zaščitna krema za sončenje z najvišjim zaščitnim faktorjem? V članku preveri, kako izbrati ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?