|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   februarčice
27.6.2005 9:02:46   
marty5
Ker je od naše prve teme minilo že kar nekaj časa, sem se odločila, da odprem novo temo in vas malček pozdravim:)

Kako ste kaj? Jaz sem šele na začetku, a sem vseeno bila v petek pri G. Ker je res še zgodaj, mi je le potrdil nosečnost, da se nahaja v maternici in na ultrazvoku sem videla 5mm pikico, ki je zaenkrat šele GV - vseeno pa je bil občutek nepopisen 9nebesa.

Na pravi 1. pregled, sem naročena šele v začetku avgusta - takrat bom že v 11. tednu....se vam zdi to malček prepozno? Cel julij je namreč moj G na dopustu. Sem že razmišljala o tem, da bi vmes šla na kakšen privat pregled, da se prepričam, če je z :duda: vse ok.....

Vas že mučijo slabosti in ostale :nosecka: težave? Jaz uživam radosti :zmeden2: zaprtja, glavobola in rahle slabosti....Če k temu dodamo še vročino, ki je pri nas na :morje: res neznosna še zaradi vlage, sploh super, ne? No, vsem nevšečnostim navkljub, priznam, sem vsak dan bolj 9nebesa 9nebesa 9nebesa.

Oglasite se kaj, da si malček popestrimo službeni ponedeljek ;)

Želim vam prijeten začetek tedna :rozica::rozica::rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   februarčice
27.6.2005 9:20:58   
tinkatonka
Hojla!

No prav super, da si odprla tole temo. Je fino prebirat, kako se počutite ostale.

Ja sem zdaj v 7 tednu nosečnosti in odštevam dneve do prvega pregleda pri G., ki ga imam šele 12.7. takrat bom v devetem tednu nosečnosti. Kar se mi zdi OK, saj se bo srček baje že slišal. Mislim, da ni prepozno če imaš pregled v 11 tednu, tudi moja prijateljica,ga je imela v 11 tednu, pa je bilo vse ok.

Glede nosečniških slabosti....imam napade, ko bi popila 3 litre naenkrat, zaradi vročine. Potem pa ležim na pojstelji in se tud premakniti ne morem. Posebej zvečer mi je majčkeno slabo, ampak res majčkeno, vso to slabost pa pripisujem predvsem temu, da ful preveč naenkrat popijem in sem potem kot balonček. Drugače pa nimam posebnih težav, se pa vsakič, ko me majčkeno preveč špikne v trebuhu ustrašim da ja ni kaj narobe.

Sama pa opažam, da sem zadnje čase mal tečka. ne vem ali je to zaradi podivjanih hormov, ki plešejo po mojem telesu, ali zaradi česa drugega. Upamd a me moja tečnost hitro mine. Moj :love: je sicer zelo potrpežljiv in se na koncu smejiva moji tečnobi (oba), ampak upam da me to res hitro mine. Poleg diplome, gradnje hiše, nosečnosti in priprave na poroke verjamite, da mam kdaj vsega dost in bi rada samo kam šla na :morje: se relaksirala! Bo že...

No pridne bodite, čuvajet svoje :duda: in naj vas vaši :love: razvajajo!

Tinkatonka

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   februarčice
27.6.2005 9:58:23   
bobika
O, fajn tema.
Se vam lahko tudi jaz pridružim.
Da sem :nosecka: vem od sobote zjutraj, ko sem po dveh mesecih od zadnje m naredila test. Po mojem znanju o mojih ovulacijah bi naj zanosila okoli 25 maja. Po tem bi moj malček naj bil star okoli 4 tedne. Nestrpno čakam, da se lahko danes naročim pri svoji g., ki pa začne s svojim dč komaj popoldan. OOOOOOOOOOO
Meni, pa za spremembo od vaju je že več kot en teden full slabo. Kr na bruhanje mi gre. Zjutraj in zvečer pa je najhuje. Bruhala na srečo še nisem :bravo:
Meni pa pijača niti malo ne diši, se moram kr prisilit, da kaj popijem. Ne muči me zaprtje ampak bolj odprtje :)-. Vsak dan imam vsaj enkrat na dan drisko. Verjetno malo živčki delajo.

Pa komaj ponedeljek je, pa sem sama doma in to bom cel teden. Moj :love: me ne bo mogo nič razvajati :(

uživajte in se razvajajte, pa bodite v 9nebesa

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   februarčice
27.6.2005 10:38:53   
soncka
ojla
ja, jaz sem baje nekje na meji med koncem januarja in začetkom februarja. Pregled imam 6.7. in verjetno bo takrat že bolj jasno. Drugače se počutim prav o.k. malo sem tudi jaz tečka, pa malo brezvoljna, ma razen tega... moram prav potrkat. Sicer sem bila nekaj časa kar utrujena, pa zaprtje ta hudič, ma ni sile. A kej telovadite? Meni se zadnjh par tednov ni dalo nič, ma sedaj pa se moram malo zbrcat in začet migat:):kuza: bodte lepo:rozica: pozabite da je komaj ponedeljek pa bo hitreje prišel popoldan in prložnost za se malo crkljat v senčki s kako sladko lubenico;):metulj: in :love:

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   februarčice
27.6.2005 10:45:00   
malamisha
Oj!

Še vedno v sladkem pričakovanju. Kar naprej bi spala in spala in še enkrat spala.

Vsi me veselo razvajajo. Z :love: sva sicer malo zaskrbljena zaradi vprašanj kaj pa če... ampak sva se odločila, da to temo dava na stan in maksimalno uživama...

Komaj čakam na pregled 7.7. pa da vidim srček naše pikice:bravo::bravo:

Imam pa tu in tam totalni napad na hrano (so me same oči;))

lp

Anita

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   februarčice
27.6.2005 11:21:24   
soncka
oj punce,
kaj ste že vse povedale doma, da ste?:zmeden:
Jaz še nisem. Si mislim, da bi povedala po naslednjem pregledu, ki bo v 10. tednu. Ne vem...

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   februarčice
27.6.2005 11:25:59   
tinkatonka
Ja midva sva kr takoj povedala. En dan potem, ko sva zagledala :modri::roza:! Sem pričakovala, da bo moja mama naredila štalo in pol, pa je bila potem od vseh najbolj vesela. Predvsem sem vesela zato, da sem povedala, ker se lahko zdaj odkrito o tem pogovarjam, pa na glas lahko jamram kako me moje melone bolijo...itd...


(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   februarčice
27.6.2005 11:37:33   
marty5
Jaz tudi razmišljam, da bi povedala po naslednjem pregledu - v 11. tednu. Samo ne vem, če bom zdržala :)

Edini zadržek je ta, da bodo potem vsi začeli težit s poroko, pa z mojo diplomo (če gre po sreči, jo bom spravila jeseni pod streho). Drugače pa že itak vsi namigujejo, kdaj bova kaj naročila ;)

Drugi problem pa je služba - ogromno je priložnosti, ko lahko marsikdo posumi in mislim, da nekateri že vedo. Najbrž bom novico obelodanila takoj, ko se vrnem z dopusta - konec julija. Pa bo kar bo.

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   februarčice
27.6.2005 11:45:48   
tinkatonka
Marty 5...no da ti povem najino izkušnjo s tem, ko sva povedala mojim staršem.

Prvo sta bila v šoku, ampak ful vesela. Mama totalno navdušena, da bo babi, oči modro tiho a napol jokal od sreče. No ker gradiva hišo, vesta da se ne bi poročila zdaj, ampak potem, ko bi bila hiška enkrat gotova. In sta dsla predlog, da onadva plačata ohcet in da je to njuno poročno darilo. Midva pa samo :smajlikiimaodprtausta: KAJ???????? No in sva premislila, ter rekla, zakaj pa ne, tako in tako sva se imela namen poročiti in septembra je zdaj najina poroka.
Sem pa tudi jaz pri pisanju diplome. To da bi ti težili, te čisto zastopim, meni moja mama in :love: skoz govorita, pa sej vem da moram diplomirat čimprej, ampak nekako ni pravih misli, saj so vse usmerjene v :duda: in poroko.
No upam da bo bolje! Nama pa obema želim, da bova septembra diplomirali in da se bova potem čisto prepustili pričakovanju :nosecka:!

Pozdravček

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   februarčice
27.6.2005 12:10:37   
marty5
Uh, jaz kakšne finančne injekcije za poroko ne pričakujem - pred kratkim sva namreč kupila stanovanje in so nama starši že takrat ogromno pomagali. Sem pa razmišljala o tem, da bi se septembra civilno poročili - samo midva, priče in najožji člani, drugo leto - enkrat junija pa bi združila cerkveno poroko in krst. Sicer nisem ne vem kako verna, ampak mi je poroka v cerkvi zelo všeč.m Takrat bi tudi imeli mešanico med ohcetom in krstom.

Bomo videli - vsekakor bi raje rodila poročena in se tako izognila vsem birokratskim zadevam, ko starša nista poročena.

Z diplomo pa je tako - vem, da če je ne bom naredila do konca tega leta, je ne bom še dolgo. Ko bo :duda: enkrat tu, bo ziher na drugem planu. Zato bom dala vse od sebe, da je spacam skupaj do decembra...

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   februarčice
27.6.2005 12:24:02   
bobika
Jaz pa grem jutri na prvi pregled, da vidimo kako je z našo pikico.
Povedati nameravama, če bo vse ok kr konec tega tedna. Nas čaka lep piknik, pa bodo vsi naenkrat lahko zvedeli. Upam samo da je vse ok. Me je full strah pregleda.
Me pa tudi muči kak bodo reagirali moji starši. Živima še pod njihovo streho - nimama kaj dosti svojega. Jaz sem asolventka in mi do konca manjka še 9 izpitov, praksa in diploma. Celo leto od kar sem doma, nisem kaj pametnega naredila za fax. Me je kr sram. Upam, da mi podaljšajo status.
Kaj bi se obremenjevala s tem, lahkosem srečna, da je ratalo in da bo le vse vredu z :duda:

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   februarčice
27.6.2005 13:44:15   
nuka
Lep pozdrav!

Preživela sem prvih 8 tedenov. Slabosti me na srečo ne mučijo, edino vročina me daje pa zaspanost.

Trebušček se mi že prav lepo pozna. Očitno je res da se druga nosečnost pozna prej.

Prvi pregled imam 20.7 tako da bom točen datum zvedla takrat. Po mojih izračunih pa se nam bo nov član pridružil 2.2.06.

Lp vsem :nosecka:

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   februarčice
28.6.2005 20:45:20   
petra.horzi
oj
jz tud spadam sm ja
prvi pregled sm že mela, mi je G potrdil nosečnost, pa tud sm vidla mejčeno pikico na ekranu
naslednji pregled mam 11.7.
mene tud muči driska, pa par dni sm mela take občutke kot pred M (zbadanje, slabost)
drugač mi ni pa še skor nč slabo, sploh pa ne zjutri, edin prsi me bolijo, sploh zvečer pas skoz sm utrujena in bi kr spala in spala...
sm bla zdej dva dni na morju, mi je blo kr fajn k sm se lohk mal shladila pr tej vročini
doma sm povedala v soboto zvečer
bodoči strici pa tete so čist navdušeni
starši so mal zaskrbljeni ampak tud ful veseli k bojo stari starši
pr :love: je pa isto
se slišmo

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?