|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   februarčice
25.8.2005 11:11:29   
bobika
Naj še nas postavim malo višje, saj smo že čisto odzadaj ;)
In kako se počutite?
Jaz sem v torek prišla iz kratkega dopusta (4dni). Vreme je bilo bolj slabo kot dobro. Kopala sem se samo enkrat. Noge pa sem si parkrat namočila do kolen :)-
Če ne bi bila noseča bi šla še kdaj v vodo malo dalje kot do kolen. Mi je pa blo kr hudo trebuh namočit v mrzlo vodo. Cel dopust je bil moj trebuh na udaro fotoaparata. Moj :love: me je nonštop slikal in mam zdaj 50 slik samo mene in bušija. Mi je že na živce šlo. Letos bo v albumu samo moj trebuh.
Jaz že tak fajn čutim kak se :duda: premika. Brc seveda še ne. Ko se premakne pa vedno rečem, da je šel na sprehod ali pa da se vozi. Čutim skoraj vsak dan. Pa kakšen dan tudi parkrat.
Na morju sem ugotovila, da bo treba tudi garderobo menjat. Hlače so mi tako tesne že skoraj vse.
Sem se pa od četrtka do včeraj zredila skoraj dve kili. Skoraj nisem mogla verjeti. Kaj sem res na morju toliko pojedla? Prej cel čas nič pol pa v enem tednu kr dve kili?!

Lep sončen dan, izkoristitega čim lepše!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   februarčice
25.8.2005 11:23:01   
sazi
joj, si me prehitela za nekaj minut, zdaj imamo pa dve odprti temi... No upam, da se bomo vse skoncentrirale v eni temi.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   februarčice
25.8.2005 11:48:03   
tinkatonka
Hojla!

No sem prav upala in čakala da bo še katera druga odprla temo. Se mi zdi, da smo mi najmanj aktivne med vsemi meseci. No mogoče so pa naše so:nosecka: vse na dopustu ali pa se tako enkratno počutijo, da sploh nimajo časa priti pogledat na RR in napisat kaj se jim kaj dogaja.

No danes je pri nas pomemben dan. Moj :love: se namreč seli k meni. Zdaj sva uspela zrihtati dve sobi v katerih bova imela najino rezidenco. Hiška ki jo gradiva bo po vsej verjetnosti vseljiva šele naslednje leto jeseni, do takrat pa se bomo malo stiskali v naši družinski hiši. Bova imela veliko spalnico in svojo dnevno sobo. Kuhinjo bom morala pa deliti s svojo mamo. To je zanekrat baje tudi začasno, ker se moj dedi v kratkem preseli in bova šla midva v njegovo stanovanje. Ja je kr pestro. No in danes pride moj :love: z najino posteljo k meni. Tko da bomo imeli še zelo delaven dan. Jaz pa pridno selim najine stvari, pucam, sesam, likam....:bravo::bravo::bravo:

Pa majčkeno sem že živna, ker mi morajo v kartkem sporočiti datum zagovora diplome. Oh ja. V tem mesecu bom izgubila kr nekaj živcev in moje potrplenje bo zares preizkušeno. Zdaj diploma, konec meseca spetembra še poroka. Bo pa to zagotovo eden izmed najleših mesecev v mojem življenju, poleg februarja seveda.

Nič punce pridne bodite, pazite na svoje bušije in :duda: v njih. Pa se kaj beremo. Pa malo bolj pridno pišite ;)


(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   februarčice
25.8.2005 12:12:57   
nuka
Oj!

Tudi mi smo bili prejšni teden na :morje:. Trebušček je postal že kar trebuh. Mali :duda: je tudi zelo aktiven, predvsem zvečer.

Včeraj sem imela prvi pregled pri zdravniku. Zredila sem se za 4 kg, kri in voda sta tudi vredu. Potrdil mi je rok. Čez 3 tedne imam zopet UZ in bomo preverli če je res :modri:.

Lp

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   februarčice
25.8.2005 12:25:56   
marty5
Pozdravljene,

jaz sem bila včeraj in predvčerajšnjem na bolniški. Tisto kar bi se naj dogajalo v prvih treh mesecih, se meni zdaj. Vsak vonj mi obrne želodec. Ne prenesem več vonja našega pralnega praška in celo ne vonja od zobne paste od mojega :love: - tako zdaj mora uporabljat mojo.....Groza.

Poleg tega pa je še eno tako stresno obdobje - izpiti, seminarske, pa še služba. Uh, na trenutke je prav pestro. No, sem se vsaj v zadnjih dveh dneh malo spočila.

Drugače pa nič pretirano novega - smo v pričakovanju naslednjega pregleda (5.9.).

Toliko na kratko - me čaka velik zaostanek v službi. Neverjetno kaj vse se v dveh dneh nagrmadi....

Prijeten preostanek dneva :)

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   februarčice
25.8.2005 12:47:38   
BaGSi
No, pri meni ni nič kaj pretesljivega, pridno delam v službi, potem po tamalega v vrtec, malo kuhanja, igranja, in potem spat ob 21.30 - več že skoraj ne zdržim, ko pa moram vstat ob 5.40.
Tudi meni je kilaža še kar v redu, še vedno imam +2 kg (sem pa začela nosit že kar nosečniške hlače - ki jih imam iz prve nosečnosti in pa raztegljive kavbojke).
Naslednji pregled pa v torek (ko bom verjetno prosila za UZ). Me prav zanima, če jih ne bo kar kap kako sem slabokrvna - sem jim prejšnjič rekla, naj me testirajo, pa nič od njih... sedaj pa hemoglobin cca. 95 - 99. Vsaj razmeroma dobro se počutim glede na takšno vrednost...
Tudi jaz čutim že kar nekaj časa premike :duda:.

Lepo se imejte do naslednjega odprtja RR!

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   februarčice
25.8.2005 13:15:04   
radovednica_
ojla punce in :duda:

jst sem krasno. končno me je nehala bolet glava, ampak seveda ne brez tablete. sem zdržala 3 dni in sem jo danes zlutraj pojedla ker ni več šlo, sej samo lekadol.

na :morje: grem pa naslednji teden, komaj čakam.me je pa mal strah ker vem de se bom na morju 100% zredila :grrr:.aja sem bla do sedaj pridna in se nisem še nič. moj trebuh pa je že kar velik tko de sm skos v trenirkah razen za v službo mam 2 hlače ki sem si pred kratkim kupila mal večje.

uživajte treba it naprej delat.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   februarčice
25.8.2005 13:15:51   
karin412
Jaz sem tudi še pridno v službi. Včasih bolj včasih manj utrujena, učit se pa ne morem, oz. se mi sploh ne da popoldne. Kar samo literaturo od dojenčkov berem.

G imam šele 12.9.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   februarčice
25.8.2005 13:31:41   
Ezi
čao :nosecka:!

Danes sem kar poklicala sestro mojega G in prosila, če se lahko pridem pokazat, če imajo kakšnega G na zalogi, ker imam kar hud izcedek in prav neprijetno se počutim. Letim za Bežigrad in itak nimam kje parkirat, potem pa se le parkiram, in že v čakalnici berem mojega malčka, se naučim veliko novega, kar naprej gledam na uro in ... končno sem na vrsti. Hja, glivično vnetje, kaj pa drugega. Moram pa malo pošimfati tega G, ker mi je tako zelo prtiskal na trebuh. Malo je manjkalo, pa bi mu rekla, če je pozabil, da sem noseča:( Menda ne more biti nič narobe :zmeden2: Ni bil ravno nežen ... Fašem recept za canasten, ugotovim, da sem se zredila za 3 kile in se zmenim na naslednje preglede ... super :bravo::bravo::bravo: ... no, pa me že kličejo iz službe in že dirkam nazaj v službo ...

Zvečer pa je krasno pri nas doma ... včeraj, na primer, je moj :love: kmalu zaspal, ker ga je glava bolela, Nejo smejo je bil ob osmih v postelji, je takoj zaspal, naš :kuza: je tudi molel vse štiri od sebe ... jaz, jaz pa sem sedela na kavču in božala moj buši, ki ni tako mali in bila vsa srečna, ker je mala beba v meni migala ... 9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa Krasno je bilo, res ....

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   februarčice
25.8.2005 14:22:44   
mirjamca
Da se še jaz med eno delovno pavzo pofočkam... G imam v ponedeljek, bomo samo srček poslušali. Še vedno razmišljam ja ali ne amniocinteza. Me kljub OK rezultatom NS nekoliko črviči. Leta pač. Energije mam še kar dosti, ampak bi jo ob še kar napeti službi, 100 km dnevni vožnji in gradnji hiše verjetno tudi nenosečim počasi zmanjkovalo.Hlače tudi meni delajo probleme, sedaj nosim samo še tiste, ki so na elastike ali pa vrvico v pasu, kavbojke počivajo v omari do naslednjega leta - če bodo seveda po tem še prav ...

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   februarčice
25.8.2005 14:46:58   
tinaxx
Čeprav se javim bolj poredko, redno spremljam dogajanje na RR.
Sem bolj proti koncu febrarja in zaenkrat še nič ne čutim, da bi pikec kaj migal. V katerem tednu točno pa ste ve to začutile?
Sploh se že vseskozi odlično počutim, nobenih slabosti ali podobnih težav nisem imela, razen križ me boli zadnje dni - pa to je od 8-urnega sedenja v službi, se mi je že prej dogajalo.

Lp vsem, Tina

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   februarčice
25.8.2005 22:24:20   
katjandraž
Oj!

Se še na marčica, k je prepričana, da bo februarčica, oglaša. :)- Glede na to, da se en teden ne bomo brale, se spet mal k vam štulim.
Ne boste verjele, sem šele začela 14. teden, ampak sem prepričana, da so občutki, ki jih doživlja moj trebušček zadnji teden, premetavanje naše Skokice 9nebesa. Res, da sem drugič noseča, ampak je ful zgodaj, kaj se vam zdi?!:zmeden2:
Mirjamca, vidim, da nisem edina, ki me skrbi glede rezultata na NS. Sem imela 1:1854, NS je bila 1,9mm, stara sem pa tudi že 31, ko bom rodila bom že 32. Meša se mi že od čakanja na rezultate DHT, da vidim, če se bo številka iz 1854 kam navzgor premaknila. Upam, da vsaj ne bo šla dol. Če ti ni težko odgovorit, kok si imela pa ti rezultat? Sej vem, da morim, čist štekam, če mi ne boš želela zaupat, sam sem kar mal preveč zaskrbljena, pa paše slišat, da nisem edina, k paniko zganja.

Vsem želim krasen teden in božite svoje trebuščke!!!:metulj:

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   februarčice
26.8.2005 7:56:40   
BaGSi
Morem vam sporočit, da sem včeraj prvič začutila BRCE mojega :duda: . Ker nekaj časa čutim premike, včeraj pa prave pravcate brce - v 17 tednu!!!:bravo::bravo::bravo:

Sem v deveteh nebesih 9nebesa

Božajte trebuščke :nosecka: in čimveč pozitivne energije vam pošiljam! :metulj::metulj::metulj:

Za tiste, ki ste prvič noseče, morem pa povedat, da sem prvič čutila :duda: šele v 21. tednu...

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   februarčice
26.8.2005 8:34:25   
radovednica_
dobro jutro.

bagsi kak more bit to super, a ne?ja čestitke :bravo::bravo: za tvojga :duda: da je že tako aktiven.jst komaj čakam de me doleti kakšna brcika, ker pol ga pa skos čutiš in veš da je vse vredu. upam de bo kej prej kot pa je pri tebi bilo prvič. so mi rekle nekatere de se ne bom ustrašla ko bo prva brcika, si sploh ne predstavljam kako to zgleda.no ja upam de hmalu ugotovim oz začutim.

jst sem pa danes tako zaspana, de ne vem če ne bom tule v službi kar za mizo zaspala.še 6ur in pol ne vem če ne bom šla kr mal prej domov..no ja se tolažim de bom lahko jutri spala dlje in de še samo naslednji teden pol pa končno dopust in :morje:.

no ja malo teženja ne škodi.

lep dan vsem. :rozica:

srečna :nosecka:

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   februarčice
26.8.2005 12:35:03   
tinkatonka
hojla!

No jaz mam danes na tako gnili dan(to k...vreme) "likalni dan". Pomojem se mi bo to likanje zamerilo v dno duše. Zdele grem pa počasi kuhat kosilo.

Punce se beremo po mrku na prenovljenem RR-ju. Upam da se najdemo.

Lp Tinkatonka in :duda:

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   februarčice
26.8.2005 13:45:52   
Ezi
No, februarčice in druge,

uživajte s svojimi bušiji, pazite, da ne zamudite kake brcike, se beremo kasneje ;)

Tinkatonka, vabljena na likanje ... in ... a lahko pridemo na kosilo?

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Ste že kdaj...?
binyy

Ste že kdaj sexali v dvigalu?

da (4%)

ne (66%)

ne, ampak si želim (17%)

ne, najraj sem na postelji (12%)


Število vseh glasov: 237

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!