Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Včeraj sem nardila test BC in se mi je črtica zelo narahlo videla danes zjutraj sem ga ponovila in je bilo isto! Zadna je bila 30.10.!!!!mam pa drgač zlo neredno! Mislim da glede na znake ki jih itak imam ( bru-huhu, boleče joškice, rahlo špikanje itd.... ) da sem zagotovo !
ne vem sploh kakšni občutki me preplavljajo saj sem srečna obstaja pa velik strah katerga ne vem kako naj se ga rešim. Bojim se da ne bo šlo vse narobe kot je bilo že 2x prej IMN!
V ponedeljek se naročim h mojemu G, upam da me vzamejo čimprej! Punce držite pesti prosim da bo vse Ok z mojo pikico!
Ne boj se saj smo vse bodoče mamice bile takšne.Kaj če bo kaj narobe,kako bom prenesla teh 9 mesecev,koliko se bom zredila,kako bom rodila (to je bilo moje najpogostejše vprašanje) in seveda ali bo otrok živ in zdrav.Bo imel 10 prstekov na rokah in nogah.Sej boš videla na koncu bo pa vse lepo in prav. VSO SREČO TI ŽELIM
Punce zlate ste! Upam da se bodo vaše besede in moje želje uresničile, da tokrat bo šlo vse ok! Komaj že čakam da se naročim in sem zelo nestrpna kdaj bom imela pregled!
Hvala vam vsem za čestitke in upam da nas bo kmalu več srečk in da bo z nami vse OK!
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?