|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   grizem, tepem in se režim
24.1.2008 21:49:22   
tinkatonka
To je od včeraj naprej  opis mojega skoraj dvoletnega sina...

Sej vem da je najbrž spet samo faza, ampak bi rada čimbolj "vzgojno" prešla to, da ne bi bilo kasneje problemov.

Vglavnem zadeva je taka, da te iz čiste zabave vgrizne, uščipne, udari in se pri tem reži in ko ga želiš ujet, in mu na miren način razložit, da to ni ok, pa da je mami žalostna, ker jo boli, pa da jaz tud njega ne grizem, češ zakaj potem on mene - on pa beži od mene in je to še dodatna zabava zanj. Odignorirat ga ne morem, ker želim, da ve, da to kar počne dela narobe. Kazen pri nas - edina ki vže - je stanje v kotu, ampak se zdaj po novem kar sam notr postavi in te gleda, ter se ti reži. Vem da preizkuša meje, ampak grizt in tepst mu pa res ne pustim, in bolj ko mu dopovedujem, da bo mami vedno jezna, če bo to delal, bolj on grize. Danes me je ugriznil tud v joško, čist mimogrede, ko sem se branila pred njegovimi usti on zadane slučajne joško, sem vse zvezde nad bajto preštela.

Naj povem, da je drugače Anej zelo živahen, nasmejan fantiček, se zna pocrklati, v vrtcu ni problemov ne s trmo, ne s pretepi.

Tiste, ki ste imele podobne težave, kako ste se spopadle s tem???

_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: grizem, tepem in se režim
24.1.2008 21:55:02   
piščanc
pri nas pali tak, da prekinem igro in grem kuhat, pospravljat ali kaj drugega, če se hoče zafrkavat. pa hitro priteče za mano in me objame. je pa kar trajlo nekaj časa, da sva prišla do sem. v glavnem mu daj vedeti, da te boli in da tega ne sme delati. včasih pri nas vmes poseže tudi mož, da ga okrega, če mene udari. to je bilo še bolje, ker če mene udari, ga jaz okregam kot obramba, če ga pa mož okrega pa razume kot napačno ravnanje.

_____________________________

iz malega zraste veliko

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: grizem, tepem in se režim
24.1.2008 22:00:52   
Primoza
Mi smo ga do 3,5 let že davno odvadili grizenja. Zdaj samo še tepe in nagaja, po možnosti kake trikrat večje otroke.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: grizem, tepem in se režim
24.1.2008 22:10:52   
tinkatonka
glavnem mu daj vedeti, da te boli in da tega ne sme delati.


Ja sej to počnem vsakič znova. Pa tud zajokala sem že, da bi ga vsaj malo ganilo. Pa me je samo debelo gledal in zanalašč še enkrat ugriznil, da bom ja še enkrat jokala user posted image . Sej vem da je potrebno veliko vztrajnosti, ampak je pa naporno to "preživljat".

_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: grizem, tepem in se režim
25.1.2008 17:57:54   
natalia
ja, zgleda, tinkatonka, da imajo zdaj neke čudne faze, moja zdaj že dva dni pljuva in bolj ko ji pravim, da to ni lepo večje veselje ima, upam, da jo mine  user posted image čimprej.

lp


_____________________________

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: grizem, tepem in se režim
25.1.2008 20:46:12   
Rubin.
Menim, da je zanj to samo igra oz. vzbujanje pozornosti. Kaj naj ti svetujem? Pri teh letih je težko, to da boli je prav da mu poveš, ne zdi pa se mi prav, da mu rečeš da si žalostna, to je za tako majhnega otroka preveliko breme (da je odgovoren za tvoje počutje). Prekinila bi igro, mu resno rekla, da se to ne dela, da otroci ne grizejo in da njegovo vedenje ni sprejemljivo, vsekakor pa ni dobro, da oštevaš njega kot osebo, ampak njegovo vedenje, če deluje da stoji v kotu, bi ga dala v kot, naj se smeji, sej ko ne bo več občinstva, mi to več ne bo v veselje in bi šla v drugo sobo nekaj delat. In to ponavljala dokler ne bi bilo učinka.

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...
BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?