|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   gugalnik
15.11.2005 18:12:16   
alfa
Zanima me, če katera ima ali vsaj ve, kako se kaj obnese tisti gugalnik - otroški sedež, ki izgleda kot gugalnica (je na baterije, ima več brzin guganja...) in koliko časa se lahko uporablja.
Naše dete (7t) imamo tudi čez dan v košku, kar pa ne more trajati v nedogled, ravno tako ne pride ravno v poštev otroški ležalnik, zato potrebujem kakšen predlog v čem bi še lahko imeli čez dan otroka oziroma v čem ga imate tisti, ki nimate ležalnikov.
Vsak predlog je zelo dobrodošel.
Hvala in lp!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: gugalnik
15.11.2005 18:30:00   
Dejča
Midva sva gugalnik dobila pred kratkim, ko je bila Tara stara že 4 mesece in je kar rada noter, vendar to ne pomeni ure in ure, ampak nekje do 30 minut skupaj, potem pa se ponavadi naveliča. Ima dve hitrosti, vendar ji jo jaz nastavim le na nižjo. Še najbolj všeč na njem ji je ena kroglica, ki jo vso preliže in tlači v usta.

(odgovor članu alfa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: gugalnik
15.11.2005 21:02:09   
Grascakinja
Če smem vljudno vprašati, zakaj pa ležalnik ne pride v poštev?

(odgovor članu alfa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: gugalnik
15.11.2005 21:49:37   
alfa
Ko sva že skoraj kupila ležalnik sva prišla do zaključka, da imava do dojenčka v ležalniku neprijazno stanovanje (dnevna + kuhinja). Ma ne znam dobro razložiti. V dnevni bi moral biti na tleh, kar bi pri nas izpadlo kot, da je od boga pozabljen. V kuhinji bi sicer lahko bil na mizi ampak v tem primeru so problem luči. Najbrž res preveč komplicirava  pa tudi po ležalnik sva šla že ene 10x, potem pa v trgovini kot dva bedaka stojiva in na koncu nula. In sedaj iščeva variante, da mu ne bi bilo treba  biti čisto pri tleh vsaj dokler se ne začne plaziti....s tem tempom bo pa otrok pri nama  itak prej odrastel in si sam kupil, kar si bo pač hotel.
lp!


(odgovor članu Grascakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: gugalnik
15.11.2005 22:48:15   
pravljica
:) alfa pri nas je isto...že pred rojstvom sem iskala ležalnik in ga še zdaj nimamo in ga tudi ne bomo imeli po moje...gledala sem tudi gugalnik in potem sem en dan za drugi dan ne več...mali ima pa že 4 mesece - si ga bo po moje en dan sam pripeljal iz trgovine user posted image  ma če res ne vem, zdaj je čez dan tu pa tam kar v lupinici, ampak gugalnik se mi pa tudi lušta user posted image

_____________________________

yeah, thats me ;)

(odgovor članu alfa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: gugalnik
15.11.2005 23:11:53   
fricka
Jaz ne morem prehvaliti ležalnika. Selili smo ga iz sobe v sobo, normalno sem vsak dan kuhala kosilo in pospravljala od samega začetka. Mislim, da je tudi za otroka dobr, ker v njem počiva in zaspi kadar sam hoče ter si tako ustvari svoj ritem. Prav tako sodeluje pri vsem dogajanju, saj se z njim intenzivno pogovarjaš, ko je večji mu pa tako vzdigneš naslon. Prav tako ga lahko daš pod mostek z igračami in aktivno miga. Skratka ne predstavljam si biti brez ležalnika, smo pa zanj že skoraj preveliki.

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?