|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   holesterol
14.1.2011 9:50:39   
0509d
Pri sistematskem pregledu 5 let je bilo ugotovljeno, da ima moja user posted image  holesterol 5,1. So nam povedali, da je to zgornja meja in da moramo še enkrat dat kri.
Je možno, da je imela povišan zaradi tega, ker je noč pred tem pojedla kar nekaj več sladkarij kot ponavadi user posted image . Ker drugače jemo kar zdravo...seveda si privošči tudi kakšno sladkarijo ampak nič ne pretiravamo. V torek bomo dali še enkrat kri in bomo videli kaj bo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: holesterol
14.1.2011 10:17:48   
Putka
Od sladkarij se ne dvigne holesterol, ampak cukr. Lhko da je bil postopek odvzema krvi napačen, sploh če je na zgornji meji, kar je za otroke zelo nenavadno. Javi kaj bo po ponovnem testiranju..

(odgovor članu 0509d)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: holesterol
14.1.2011 10:54:18   
0509d
Ja jaz sem tudi mislila, da se dvigne sladkor. Ampak mi je sestra razložila, da je možno tudi zaradi sladkorja sploh pri otročkih.
Bomo videli pri naslednjem odvzemu...bomo pa še malo popazili na hrano. Mi je pa res čudno, ker se mi zdi, da ne je nič takega. Res se trudimo, da jemo zdravo. Čeprav doma zelo malo je..prvo je v vrtcu..potem babi..tko da zvečer poje kakšen jogurt.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: holesterol
14.1.2011 12:30:44   
Precious
zakaj pa omenjaš jogurte ipd? Zaradi tega težko da bi imela na meji,če takoredko je : tukaj imaš nekaj nasvetov: http://vizita.si/clanek/holesterol/10-trikov-za-znizevanje-holesterola.html

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:26d8Hif9Y2gJ:www.znizajmo-holesterol.si/forums/61%3Flocale%3Dsl+zvi%C5%A1an+holesterol+pri+otroku&cd=5&hl=sl&ct=clnk&gl=si

(odgovor članu 0509d)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: holesterol
14.1.2011 12:41:08   
0509d
 Ne razumem zakaj  naj ne omenjam jogurte? nisem rekla, da malo je...napisala sem, da v bistvu doma zelo malo je, ker pridemo zelo pozno domov. Da je v vrtcu, potem še kaj pri babici ...zvečer pa ponavadi poje kakšen navaden jogurt.
Hvala za linke ampak se vsega držimo kar tukaj piše. Ne mara nič mastnega, ne je mesa, mogoče kakšnega purana, ne je  margarine, ne mara olja...bomo že videli kaj bo pri naslednjem odvzemu.

(odgovor članu Precious)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
BLOG: Ni lepšega, kot je rojevanje novega ...
Porodne babice so velik del mojega življenja. Delala sem že z mnogimi babicami, nekaj pa jih poznam tudi na bolj osebni ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?