|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ideje prosim
18.7.2007 19:54:35   
LUNA06
Povabljeni smo na poroko.Mladoporočenca ne potrebujeta ničesar, zato sva izrazila željo po denarju.Ker pa gresta drugo leto za nekaj časa živet v Anglijo, bi jima lahko kupli funte.Zdaj pa rabim kako idejo kako jih uštimat, da bi združla s kako angleško značilnostjo.Smo imeli u mislih kak ham&eggs, ala pa dežnik....sam kako?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ideje prosim
18.7.2007 20:11:18   
NevenkaP
Poskusi kje dobit tisti rdeči hranilnik v obliki angleškega poštnega nabiralnika. Matr, prejšnji teden sem eno tako škatlo vrgla stran, škoda, da se nisi prej oglasila.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.7.2007 20:53:11   
crci06
to ti bo kšn šofer kr iz gor pripeljal:
kršnga bobija, tel. govorilnico ali podobno.

Ali pa lepo za spomin tisto pravo marelo iz gorenjske (slovenske) narodne noše, da ne bosta gor na otoku mokra user posted image => pa še kšn funtek zraven, da bosta lahko še na fish&chips hodila (ta drugi del fore bi bilo še potrebno dodelat...)

(odgovor članu NevenkaP)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.7.2007 8:46:00   
Aja32
Težko boš tukaj dobila govorilnico ali pa recimo double-deckerja (avtobus)... Drugače pa sigurno tukaj dobiš english tea, pa ga kupite (malo več) navadnega, ne v vrečkah - dajte funte v vrečko in prekrijete s čajem... pa naj brskata po čaju.... zraven pa seveda paše tudi mleko...

Ne vem... če mi še kaj pade na pamet, ti javim... Lp A

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.7.2007 9:15:23   
Manca12
Tole ni glih ideja, ki bi spominjala na Anglijo, pa vseeno.

Mi smo dali enim za poroko šparavc (pujsa, lahko tudi skrinjico) in not same kovance v neki vrednosti, ki jo misliš podariti. Lahko pa daš kovance v čaj, bosta imela pa dela (ampak ne vem, če bi bilo preveč estetsko).

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.10.2007 22:24:49   
kate_mario_rok
moja prijateljica praznuje okroglo30 let in vselitev v hišo kaj ji kupiti  help mew z nasvetiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Zgodbe malih junakov: Trmast po mami, tih ...
Celo nosečnost sem poslušala, da bom carica, če bo ta nosečnost zdržala do konca. Pred Gabrielom sem imela spontani spla...
Katero mleko v prahu so mame ocenile najbo...
Rezultati ankete med 500 mamami razkrivajo, katera blagovna znamka adaptiranega mleka je po njihovem mnenju najboljša. E...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Mleko.
пеперутка16

Katero mleko je po enem letu bolj zdravo dati otroku: