|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ideje za organizacijo prvega rojstnega dne!
16.2.2006 10:44:40   
Ula3
Drage mamice!

Konec aprila praznuje naš sinek prvi rojstni dan in midva razmišljava kako bi ga organizirala da bi bil nepozaben za nas in zanj-seveda,ko bo toliko velik, da bo vse lahko gledal na kaseti in slikah! Jaz sem razmišljala, da bi kupila helij in pot do vhoda okrasila z baloni, pa nimam pojma kako in kaj! Imamo tudi problem s povabljenci, ker imaVA RAZLIČNO DRUŽBO, KI SE MED SEBOJ NE POZNA-PRIJATELJI, SOSEDI, SODELAVCI, STARSI... to bi bilo okoli dvajset ljud! Nikoli nisva delala nic na veliko, a prvi rojstni dan si želiva, da bi bil čudovit! Kaj pa hrana? Imamo na izbiro peko na žaru ali pa ruski bife z različnimi solatkami, namazi, narezki.... Kaj pa torta, kakše torte ste imeli za ta dan?
Svetujte mi in ne me kregat, da delam sceno iz tega dne, a nama rasnično veliko pomeni, ker sva se Zelo trudila za tega otroka in je to najina velika želja!
Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ideje za organizacijo prvega rojstnega dne!
16.2.2006 11:00:08   
bskrle
To bo potem zabava, ki bo bolj po meri odraslih in me otrok.
Kot imam sama izkušnje, otrok prvega rojstnega dneva ne doživlja tako čustveno in intenzivno kot mamice (Imam 2 otroka).  Tudi od daril je naše bolj zanimal darilni papir kot darila.

Mi naredimo bolj v družinskem krogu, z malo daril in veliko pozornosti, crkljanja, petja, igranja.
Zabava za ostale pa lahko je ali ni ...

(odgovor članu Ula3)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ideje za organizacijo prvega rojstnega dne!
16.2.2006 11:17:51   
darjatimci
Se strinjam s predhodnico,če že planirata zabavo mora biti po meri otroka in primerna za njegovo starost.Bodo še priložnosti,ko boste imeli zabave na katerih bo otrok tudi sam sodeloval.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: ideje za organizacijo prvega rojstnega dne!
16.2.2006 11:32:19   
tascha
Odvisno je tudi od tega, koliko in kako stare otroke imajo prijatelji, znanci... ker vajinuser posted image še ne bo tako ful registriral zabavo, če pa bo veliko otrok, morate zabavo priredit za njih, da se ne bodo dolgočasili med starimi.user posted image
Meni osebno se zdi kakšen narezek, namazi, solatke boljša izbira, ker vse pripraviš vnaprej in se potem posvetiš gostom in zabavi.
Pri torti pa glejte (zaenkrat še user posted image ne bo izbiral oblike) do bo okusna in ne neka plastična tvorba, ki samo zgleda.user posted image

(odgovor članu darjatimci)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: ideje za organizacijo prvega rojstnega dne!
18.2.2006 21:01:13   
Mina1
Mi smo glih danes praznovali prvi rojstni dan za našega drugega sinčka in to v ožjem družinskem krogu, kjer je najlepšeuser posted image . Se pravi mami, ati, bratec, babici, dedka, prababici, pradedek in to je to.

Isto smo naredili pri prvem sinčku. Bilo je luštno in tako.

Pri enem letu otrok ne doživlja r.d-ja tako zanosno kot kasneje, ko res lahko povabi svoje vrtnike iz vrtca, bloka recimo.

No, vsak po svoje in takouser posted image . Kakorkoli se že boste odločili, vam želim lepo praznovanje. 

_____________________________

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Ula3)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?