Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Ime sem že dolgo imela zbrano potem so se pa kar naenkrat začele rojevati same Neže. v nekaj mesecih so bile tri Neže v našem Kraju. Z mamicami se poznamo. To me ni oviralo- sem rekla, če so 3 bo pa še četrta.
Kar se pa glede klicanja med seboj tiče - če ni razlog ime, je pa kaj drugega. Po večini vsi nekoč dobimo neke "nadimke".
in sva se z mojim pogovarjala in je njemu tudi to ime ušeč, zveva da je zelo pogosto... ampak se nisva dala motit, ker tudi če dava ime **** bo mogoče ravno tako se nekje v lajfu pupe znašla še ena ****... no potem pa moja dobra kolegica rodi punčko z istim imenom in jaz "zaženem paniko" moj se pa ne da motit...tko da brezzveze da dajeva otrokom neko ime, ki nama ni toliko všeč, samo zato, da nebi bil še kje kdo, ki ima isto ime...
, tako da bo imela tudi druga pupika pogosto ime (Nika), ampak meni je takoooo všeč to ime...