|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   inekcija - prenegly
24.4.2006 9:37:09   
Anonimen
Lep pozdrav!

Punce končala sem s klomifenom in v sredo grem po inekcijo, da mi jajčeca počijo. V meni je en strah, ki ga ne znam opisat.

Kako to zgleda, kako se bom po tej inekciji počutila, bo uspešno in bom končno zagledala user posted image user posted image ? Saj po klomifenu mi je jajčece nastalo ni pa počilo.

Prosim vas, vse tiste ki imate s tem izkušnjo, mi prosim, lahko date kakšne dobre besede!!

Imam s to inekcijo veliko možnost, da bom user posted image .

Hvala vam in lep dan vam želim.




  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: inekcija - prenegly
24.4.2006 15:50:20   
Bety
hmmmmmmmmmmm....Pregnil.........vpliva, da folikel prej poči in se sprosti jajčece...naj bi se to zgodilo 32-36 ur po prejeti dozi pregnila....če bi bilo 100% da boš user posted image , bi se potem vse s tega foruma odpravile na ta poskus....pa zagotovila ni prav nobenega...kaj je lahko vzrok za slab izid???Pa čisto vse:slaba kvaliteta jajčeca, pretanka sluznica maternice, slabi spermiji,zamašeni jajcevodi, ovira na poti jajčeca,premočan imunski sistem, zastoj rasti,genetska napaka,virus, bakterija....

Ti samo upaj in ne odnehaj...pa enkrat bo....

Srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: inekcija - prenegly
24.4.2006 16:28:59   
Špelka
Anonimna....kakšen strah neki?????? Saj boš amo dobila eno injekcijo! In ta injekcija ni nič takega! In da - Pregnyl je zato, da imaš potem 32-36 ur po njej O - ko ti jajčece poči. Lahko pa ti poči tudi prej, če zamudijo pravi čas - in maš pač prej O..... Dej, ne paničari, glavno, da jajčece imaš zrelo, vse ostalo je samo še logistika (al bo semenčice prišlo do jajčeca in zarodek potem nazaj v maternico)!  Srečno! user posted image

_____________________________

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najbolj ujemajoči astrološki pari so ...
V članku preveri, kateri so najboljši kozmični ljubezenski pari.
Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?