|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   iz Aptamila 2 na....
8.6.2005 11:02:19   
Alika
Torej...
Midva:duda: sva bila dons v posvetovalnici in je zdravnica rekla,da lahko počas preidemo na Aptamil 3.
Zdej pa ....pred kratkim ste pisale,da se ne zmeša in ostanejo grudice.Kako rešujete ta problem?:zmeden2:
Sicer je pa dr. rekla tud,da ni nujen prehod na Aptamil,lahko je tud katero drugo mleko.In kaj pol priporočate?:zmeden2::zmeden2:
Uživajte na sončku...:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
Alika
Neposredna povezava do sporočila: 1
   iz Aptamila 2 na....
8.6.2005 11:22:00   
Gina
Nimam pojma, kako je z aptamilom 3, mi smo imeli milumil 3 in z njim ni nobenih problemov pri mešanju. Prej bi rekla, da so bile včasih pri dvojki kakšne grudice. Če ti pa trojka ne paše, pa čisto komot ostanete na dvojki. Kaj pa potem.

(odgovor članu Alika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   iz Aptamila 2 na....
8.6.2005 11:40:02   
Alika
Zakaj v bistvu nej bi sploh prešli na trojko?:zmeden2:

(odgovor članu Alika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   iz Aptamila 2 na....
10.6.2005 21:16:19   
Sonka
Ne vem sicer koliko ste stari, a mi smo na 2 in bomo do nadaljnjega. V nedeljo smo bili stari 15 mesecev. Do enega leta smo jedli enko (ker nam dvojka ni ustrezala), saj nam je tako svetovala pediatrinja. Ko smo dopolnili eno leto, smo začeli počasi uvajati kravje mleko, a nekako ni šlo najbolje. Mogoče so bili malo krivi tudi zobki in mi smo kar lepo šli na dvojko.
Torej, zakaj bi naj šla na trojko?

(odgovor članu Alika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   iz Aptamila 2 na....
10.6.2005 21:47:55   
Gina
Mislim da zato, ker se telo počasi navaja na bolj mastno, manj prilagojeno mleko. Jaz si to predstavljam tako, kot da bi jaz pila stalno mleko 1.6 mlečne maščobe, potem bi mi pa en dan dali kar domače mleko, čisto polno izpod krave. Garantirano mi je slabo. In mislim, da otročkom tudi. Še prehoda z ene na drugo številko ne prenesejo, če to narediš kar v enem dnevu, če ne mešaš ali uvajaš drugače postopoma. Kaj pa vem, tako se meni zdi. Pa po drugi strani niso več dojenčki. Prav je, da postajajo malčki, tudi z vso hrano vred. Kaj pa vem.

(odgovor članu Alika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...




lulanje
ta.nja

Kdaj so vaši otroci nehali lulati in kakati v plenice? Pri starosti:

2 leti (49%)

2,5 leti (25%)

3 leta (16%)

3,5 leta (10%)


Število vseh glasov: 261

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!