|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   izpadanje las, nujno!
19.9.2004 8:19:29   
hanna
ker je iskalnik trenutno v okvari ne morem poiskati te problematike, o kateri se je že pisalo, zato prosim vas za nasvet.
Sem 4 mesece po porodu in že dober mesec mi 'nenormalno' izpadajo :grrr:lasje. Menda je to 'normalno', vseeno pa me skrbi,:( da bom ostala brez las. Ker polno dojim :bravo:pazim da jem raznovrstno hrano, zato sem mislila, da ne potrebuje dodatkov v obliki tablet (minerali, vitamini). Ker pa izpadanje samo napreduje nisem več čisto :zmeden:prepričana. Prosim za vaše izkušnje, nasvet! Ker imam srednje dolge lase me zanima tudi, če striženje na kratko kaj pripomore k omilitvi omenjenega problema?
hvala že v naprej in lep dan, hanna:sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   izpadanje las, nujno!
19.9.2004 8:26:12   
*NaTaŠa*
oj!

Tudi meni so ene par mesecev po porodu ful izpadali lasje.In mi sedaj po 8 mesecih ne.Vsaj ne v taksnih kolicinah.Baje da strizenje ne pomaga.Tako da dont worry, bo ze bols.

Cau

(odgovor članu hanna)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   izpadanje las, nujno!
19.9.2004 8:56:19   
malika
Žal nič ne pomaga, niti striženje.
Jaz sem osem mesecev po porodu in mi še vedno izpadajo, ampak ne več toliko. Bodi brez krbi, to je žal normalno. Boš pa tudi kmalu ugotovila, da ti začenjajo rast nazaj. Jaz imam polno glavo mladičev:)- .Saj bo! Lp

(odgovor članu hanna)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   izpadanje las, nujno!
19.9.2004 9:31:52   
Una
Hej!
Zdi se mi, če si jih boš postrigla na kratko, se bo še bolj vidla tista 'praznina'. Jst jih mam do ramen, prej sm mela ful goste, zdj pa kar usihajo. Ampak imam občutek, da mi po dobrem mesecu že manj odpadajo. Sem pa vidla neko Vichy-jevo zadevo proti izpadanju las. Je bla kr draga, ampak po moje jo bom kupila. No, bom še razmislila.
LP pa brez skrbi:angel:,
Una

(odgovor članu hanna)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   izpadanje las, nujno!
19.9.2004 9:39:02   
Anonimen
8)8)pozdrav.:)-No pa ti povem en prastar recept,če maš čas in če želiš ga uporabi.Pravo na hladno stiskano olivno olje,enkrat na mesec z njim namaži in zmasiraj lasišče in lase potem jih ovij v vlažno brisačo in greš spat zjutraj operi lase,Če si svetlolaska lahko dodaš olivnemu olju še sok limone in lasje bodo lepo naravno posvetljeni,Recept ki so ga in ga še uporabljajo grkinje se odlično obnese.Meni so to povedale starejše dalmatinke,lasje so potem kot svila in pomaga proti ispadanju las.V prejšni reviji Anja,sem dobila potrdilo od znane slovenske osebnosti,ki tudi prakticira z njim.;)8):sloncek::sloncek::sloncek:Poskusi pa pozdrave!!!!

(odgovor članu hanna)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   izpadanje las, nujno!
19.9.2004 12:09:31   
Anonimen
Poznam to težavo. Še predobro. Tokrat sem že pripravljena in si bom takoj po porodu začela masirati lasišče z ampulicami proti izpadanju las od vichyja-so prav za ženske, ki jim po porodu izpadajo lasje. Frizerka mi je svetovala od poroda naprej vsak dan žlico prosa v jogurt in pojest, plus, ko se bo začelo povečano izpadanje, jo moram poklicat, da me bo naročila pri dermatologinji, ki pride enkrat tedensko v njihov salon, da bo pregledala moje lase in lasišče in mi priporočila ustrezen preparat za masažo. Baje da so tako pomagale že šrevilnim obupanim mamicam.
Ja pa grozno tole in zame je bila po drugem otročku to prava travma. Še sploh ko sem prišla k frizerki, pa me ni hotela postričt, šeč da bojo potem plešice samo še bolj vidne. Ja, nekaterim pač še precej bolj izpadajo lasje, kot drugim in zakaj bi čakale, da mine, ko pa si lahko že prej pomagamo!
Srečno in veselo na delo z masažo lasišča!
Nojči 38 3/7:sloncek:

(odgovor članu hanna)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   izpadanje las, nujno!
19.9.2004 16:49:38   
Una
Nojči, o teh ampulicah sem prej govorila. A pol so dobre? Jih morm pa nujno kupt!!!:bravo::bravo:
Prej sem mal prezgodi govorila o mojem izpadanju las. Sem si umila lase in glej ga zlomka:hudicek::hudicek::hudicek:, pol las v odtoku in slaba polovička na glavi... Zdj zgledam približno takole: 8)

Upam, da bo čim prej minilo.
LP, Una

(odgovor članu hanna)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   izpadanje las, nujno!
19.9.2004 17:53:00   
Anonimen
Hojla, Una!
Te ampulice še čakajo v predalu. Ko bom prišla iz porodnišnice domov, jih bom začela pa pridno vtirat v lasišče in masirat da se bo kar kadilo. Upam da so OK, vichy me do sedaj še ni razočaral. Po drugem porodu, ko je bilo pri meni izpadanje las najhujše, sem v lekarni kupila nek losion proti izpadanju las, pa za obnavljanje lasnih mešičkov, nego lasišča,... Če se prav spomnim, je bil od Nerila. Pridno, pridno sem masirala vsak večer 20minut in še več(res pa je, da sem takrat tudi nehala dojit in so mi skoraj v istem trenutku prenehali izpadati lasje...) in pridelala velik porast novih laskov. Bila sem nekaj časa kot pravi ježek, saj je vse štrlelo od moje buče:)-:)-:)-
Tokrat upam na manjšo izgubo lasnega bogastva:) Poskušala bom tudi s čimbolj pestro in polno hrano, pa s tisto žlico prosa na dan. K umetnim dodatkom se zaradi Pikca:duda: ne bom zatekala.
Pozdravčke, Nojči:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu hanna)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   izpadanje las, nujno!
19.9.2004 21:59:50   
Urša
Meni se je ustavilo brez česarkoli nekje po 5. mesecu. Najbolj me je motilo, ker sem lase pobirala iz moje pikice. :grrr:Mislim, da so za izpadanje krivi hormoni in to pač paše v poporodno obdobje, tako da v razne čudežne preparate ne verjamem, kej naravnega, kot je predlagala Neva, se pa pomoje kr splača sprobat. ;)

(odgovor članu hanna)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   izpadanje las, nujno!
20.9.2004 13:37:38   
hanna
:bravo:hvala punce!
Mi je kar malo bolje, ko vidim, da je to izpadanje normalno. Tudi mene moti predvsem to, da ima moj sonček :duda: stalno kakšen las v roki :grrr: (vedno ji uspe kakšnega ujet), ker pa daje rokice v usta, se bojim, da bi kakšnega pojedla, zato sem stalno na preži. Bom sprobala nasvete, hvala in lep dan,
hanna :sloncek:

(odgovor članu hanna)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zakaj bi moral biti otrok v postelji ob de...
Če malček ostane pozno pokonci, je vse zmedeno. Ni vseeno, ali gre otrok spat okoli devete ure ali ko mu paše.
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?