|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jajca, mleko, meso....
19.9.2009 16:04:39   
legenda_m
zivjo

zanima me, koliko časa naj kuham jajca da bojo varna, pečem meso in ribe, da bojo varna in kuham mleko (dobimo ga od kmeta) da bo ok? pa zanima me če lahko jem v trgovini kupljene dresinge za solato (tako zelooooo mi dišijo), ki so na osnovi majoneze. sj ne da bi jih jedla vsak dan samo sem ter tja,

pa še izkoristila bom ko ravno pišem, kam ste šle kej nuhalno svetlino merit,

pridne bodte
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: jajca, mleko, meso....
19.9.2009 16:24:07   
nogavicka80
V prvem trimesečju sem jajca kuhala v trdo ali res dobro zapekla (nič beljaka, ki bi se vlekel), mesa ne jem, ribe pa smo tudi malo bolj zapekli. Majonezo sem prvič jedla šele v zadnjem trimesečju (iz preventive), pa še to le 2x, ker načeloma vnašam čim manj kemije. Dresingi pa pri meni odpadejo.

Na NS sem bila pri Strahovi v Domžalah in tja ne grem nikoli več!!!! Enakega mnenja je moja kolegica.

(odgovor članu legenda_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: jajca, mleko, meso....
20.9.2009 7:38:43   
SaaS
Jajca, pazim da res spečem ali skuham, da niso napol surova, ampak to itak vedno počnem, ker so mi bljak na pol surova. Meso tudi, predvsem poleti na piknikih sem pazila, da so bili debeli kosi res pečeni tudi v sredini... Govejim biftekom se izogibam, oziroma v gostilni povdarim, naj mi ga res zapečejo, da ne bo v sredini surov. Pa tatarski biftek in kakšen karpačo nista na jedilniku..
Kar se majoneze in podobnih stvari tiče, je pa problem v domači izdelavi, če so surova jajca notri. Kupljene mislim, da ni problem. V prvi nosečnosti sem se izogibala tudi majonezi, naslednjič pa sem jo jedla celo nosečnost (kar je pripomoglo tudi h kilam, ha ha).

(odgovor članu nogavicka80)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?