|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jok, ko je zunaj in kopanje?
29.12.2005 8:30:09   
ana b
Dobro jutro!
Po dolgo dolgem času se spet oglašam. Sem bila nekaj časa povsem odrezana od interneta, še pred tem pa je bila povezava tako slaba, da je vsako stran odpiralo celo večnost, pa me je minilo potrpljenje.
Sedaj vse deluje, tako da komaj dohajam.
No pa smo pri naših problemih. Naš Nejc je sedaj že pravi korenjak star 1,5 let. Šiba okrog, da ga komaj ujamemo, ampak problem je v tem, da samo v zaprtem prostoru. Ko ga prinesem ven in postavim na tla, začne tako hudo jokat, kot da ga pol manjka. Seveda si lahko predstavljate tak sprehod. Imam kmalu roke pri kolenih, pa vse me boli in me mine volja, da bi hodila ven. Sicer je v vrtcu, kjer se ima fino in ni nobenih problemov. Ali se je komu dogajalo kaj podobnega. Kaj naj naredim? Ali naj ga kar pustim, da joka?
Drugi problem pa je postalo kopanje. Kar lepega dne se otrok odloči, da pa njemu to več ni všeč in sedaj vsak dan grozen jok pri kopanju. Pred tem je pa tako norel, da je bila vedno cela kopalnica zalita. Nikoli se ni nič zgodilo, da bi se prestrašil, vedno ista temperatura prostora in vode. Jaz sem že čisto obupana. Se pa odpravljamo na dopust v toplice in me je groza, kako bo če bo v bazenu tak jok.
Prosim za vaša mnenja, izkušnje, karkoli.
Lep dan, pa čimmanj kidanja in čimveč zimskih radosti.

< Sporočilo je popravil puncica -- 3.1.2006 8:38:21 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dva problemčka
29.12.2005 8:56:56   
Fia




Ojla,

kar se tiče sprehodov, ne vem kaj bi ti svetovala - mogoče da stopiš par korakov naprej in se delaš da boš odšla brez njega. Ali pa, da si sproti izmišljaš "cilje" npr.: greva pogledat, kaj je pri tisti lučki,...
Glede kopanja je pa prov neverjetno, koliko otrok se kar naenkrat spomni, da jim to ni več všeč. Isto je bilo namreč pri nas, potem sem jo pa nekaj časa polivala z lončkom, ker ji tuš ni bil všeč, pa s kanglico itd. No pol se je zadeva umirila, čeprav imava občasno še vedno probleme z umivanjem las, ampak mislim, da bo tudi to minilo. Aja pa še nekaj: tudi mi smo šli ravno v takem obdobju v toplice, ampak tam ni bilo nobenega problema - dali smo jo v fredov obroč in bolj ko je špricalo, bolje je bilo...

lp



(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: dva problemčka
29.12.2005 9:04:52   
ana b
Oj,
si me kar potolažila glede toplic.
Sprehodi pa smo že vse sprobali, pa neuspešno.
Ali je možno, da mu ni všeč bunda, pa kombinezon, da se čuti omejenega.
Vse to se dogaja od novembra, ko smo ga začeli bolj debelo oblačit.
Hočem poletje, pa 30 stopinj

(odgovor članu Fia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: dva problemčka
29.12.2005 9:33:50   
san
Glede kopanja bi jaz tudi poskusila z raznimi igračkami za v banjo in kanglicami in lončki, da se lahko tudi sam poliva - pri mojem sinku je to pomagalo.

Glede sprehodov pa imam tudi jaz občutek, da je temu tako zaradi oblek oziroma pajackov in bund, še posebej, ker je malčkom ponavadi to preveliko in jih res ovira pri premikanju.
Moj mali se zunaj tudi pritožuje, vendar samo takrat, ko mu oblečem ta večjo bundo ali pajaca - ki je res malce širok, kadar pa ima oblečeno bundo in hlače od prejšnje sezone, ki sta mu malček premajhna, pa veselo teka naokrog.

LP S

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: dva problemčka
29.12.2005 10:37:56   
CatJa
Tudi mi imamo podobne probleme. Ko greva na sprehod, ga moram nonstop spodbujat, da bo na koncu ulice zagledal tisto lepo muco (ki res obstaja) in da bo na travniku videl kužke. To pomaga za cca. 5 minut, pol pa spet jovo na novo.
Glede kopanja pa nimamo problemov, ker veselo čofota, razen pri umaivanju las, ja, tam je pa joj. Ampak kar se mora, se mora. Mu pač na hitro sperem šampon, pol je pa spet vse okej.

_____________________________

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: dva problemčka
29.12.2005 11:17:52   
viv_
Glede sprehoda - ne ga silit, pa bodite še malo v vozičku. Pa kaj. Pri nas smo voziček dokončno opustili pred slabim mesecem, ko je bila stara dve leti.

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: dva problemčka
29.12.2005 13:08:05   
lin
Glede sprehodov ti neznam svetovati ker tega problema nimamo.user posted image
Glede kopanja te pa popolnoma razumem ker imamo tudi mi tak problem.user posted image
In sicer, začelo se je proti koncu poletja.Do takrat je uživala v kopanju in je blo vse o.k.
Nekega dne pa se je odločla, da to ji pa ni več všeč, kr tako, kot praviš ti temp.vode in zraka je zmeraj enaka tako da to ni razlog, pa tudi spodrsnilo ji ni.
Ko smo se en dan prej kopali je blo vse v najlepšem redu nasledni dan pa kažin.user posted image
Naj povem da smo se že lepo kopali v tuš kabini (že neki cajta) in pol ko se je to zgodilo smo prešaltali nazaj v banjico in je blo par dni za silo o.k., še zmeraj se je bunla ko smo ji glavo umivali, ampak drugo je še nekakor šlo seveda smo jo polivali z lončkom in nikako ne s tušem.
Pol se pa nekega dne gospodična odloči, da tudi to ni fajn in zdaj imamo tak kažin ko se je treba kopat da se morem prav psihično pripravit na kopanje.user posted image
Zgleda pa takole, da ko se samo približamo banji je že histerija, niti not noče in se začne dret, da se pol neumiri še pol ure in valda v kopalnici poplava.
Probali smo že vse, kopanje pri noni v banji pa ni pomagalo(ker imamo mi tuš kabinko),igrače ,celo njeno najljubšo punčko smo probali skopat z njo pa ni blo nič boljše.Tudi to smo probali da sem šla jaz z njo v tuš kabino se stuširat,pa nič ni pomagalo
Tako da se zdaj kopamo 2x na teden in mi je to kopanje prava nočna mora.
Ko pa si vsak večer recimo pri umivaniku umijemo najprej rokice,pa obrazek pa zobke pa pol še v tamalem lavorčku nogice in ritko je vse o.k.
Lavorček pa je mali tako da ni možno da bi jo tam kopali.
Probali smo res že vse živo, tudi to da smo dali banjico v dnevno,v njeno sobo,........
Glede toplic pa ni blo problema,kot pravim se nam je to začelo dogajat enkrat konec poletnja, pol smo pa šli v toplice in je blo o.k. seveda tuširanje na hitro pod tušem,v bazenu pa je uživala 100 na uro.
Srečno in pričakujem kakšen dober nasvet glede kopanja

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Otroka ne vrtite za roke!
Starši uživamo ob pogledu na široko nasmejanega otroka, ko ga vrtimo tako, da ga držimo za roke. Ne počnite tega več! Pr...
BLOG: Ni lepšega, kot je rojevanje novega ...
Porodne babice so velik del mojega življenja. Delala sem že z mnogimi babicami, nekaj pa jih poznam tudi na bolj osebni ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?