|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jok
5.9.2005 15:51:18   
tasika12

Včeraj smo praznovali v okolici Ljubljane krst naše male Nine, kateri pa se je kar pecej zavlekel v pozno popoldan oz. že večer. To je bil razlog da sem postajala sitna jaz in tudi naša mala Nina. Bila je utrujena od nespanja in tudi hladno je že postajalo, tako da je pričela jokati in sem jo komaj kaj potolažila. Ko sem pa predlagala da gremo domov pa nobeden kot da me ni slišal. Bila sem besna. No in ko se končno odpravimo domov - čakala nas je vožnja dobre ure pa jok, jok in jok. No in ker smo bili v avtu je moj dragi ni pustil dvignit in potolažit, z argumentom da je to nevarno in da moram ta malo pustiti v svojem sedežu. Tako smo poslušali jok 50 minut, nakar sem si mislila k vragu vse skupaj in jo vzela v roke ter potolažila. Srce se mi je preveč trgalo ko sem poslušala jok. V naročju mi je v trenutku zaspala in bila mirna. Sem storila prav? Kako dolgo pustite jokat vaše dojenčke? Naša bo pojutrišnjem imela 6 mesecev.
Lep pozdrav
Nataša
Neposredna povezava do sporočila: 1
   jok
5.9.2005 15:59:08   
taška30
Jaz v avtu ne odstopam od tega, da mora biti privezana, pa če se dere še pa še. Od joka še noben ni umrl, od avtomobilske nesreče pa že. Če ne zdržiš več, ustavite, pa jo vzemi ven, pa potolaži, pa nazaj v stolček.
No, enkrat sem jo vzela ven v avtu, priznam, ampka v 5km koloni pred cestninsko postajo, ko smo se premikali po meter/minuto.
Te pa razumem, da si bila besna zaradi gostov, jaz bi (če me ne bi resno vzeli) napokala tamalo in se sama odpeljala domov.

(odgovor članu tasika12)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   jok
5.9.2005 16:01:13   
Lana_s
Tvoj je imel prav. Res je nevarno, lahko bi se slabo končalo, nimamo brezveze teh avtosedežev. Vem da ti je bilo hudo se meni tudi ko moja pupa joka. Si jo probala s flaško potolažit ali pa dudo? Jaz moje ne pustim jokat (samo v avtu pač nimaš izbire), ker pač mislim, da se da otroka drugače umirit, kot pa ga pustit jokat in nisem mnenja da ga s tem razvajam.

(odgovor članu tasika12)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   jok
5.9.2005 16:44:47   
tasika12
Probala sem jo potolažit z flaško, igračkami, petjem a žal ni pomagalo ničesar, jok še kar naprej in to z zaprtimi očkami. Mislim da je bilo vse skupaj od jutra dalje prenaporno zanjo. V celem dnevu je spala le 20 minut na poti tja in nato 20 minut opoldne na rokah tašče.

(odgovor članu tasika12)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   jok
6.9.2005 11:58:17   
Soncnica
hoj!
te čisto razumem, da se ti je trgalo , ko je tvoja mala jokala, ampak tudi meni se zdi to prenevarno. če ne gre drugače, raje ustavite avto in jo v miru pocrkljaj. glede gostov pri krstu . lahko bi razumeli, da gre za majhno punčko, ki potrebuje red in znane obraze

(odgovor članu tasika12)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   jok
6.9.2005 23:41:04   
inna
ne razumem zakaj pa ocka ni ustavil da bi lahko malo potolazila

(odgovor članu tasika12)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?