|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jok po enem letu in pol
19.9.2005 11:26:31   
Anonimen
Pozdravljeni!
Sem mati 2,5 letne deklice in 3 mesečnega fantka. Taja hodi v vrtec od svojega prvega leta in do sedaj ni bilo nobenih težav, nasprotno veselila se je, da gre v vrtec. V tem letu in pol je bila prestavljena v večjo skupino v jaslih, zamenjala več vzgojiteljic med dopusti. Pa je bilo vse v redu. Sedaj s septembrom pa je šla iz jasli v vrtec. In začela je protestirati, da ne gre v vrtec. Danes zjutraj pa je jokala in se me oklepala, da bi jo kmalu odnesla nazaj domov. Tako se mi je zasmilila. Glede na to, da do sedaj ni bilo nobenih težav, predvidevam, da je nakej narobe. In sumim, da ji vzgojiteljica ni všeč. Taja je nežna in občutljiva deklica, vzgojiteljica pa je stroga in odrezava, kar pa mislim, da ji ne daje občutka varnosti, kot ga je dobivala pri prejšji vzgojiteljici.
Ali mi lahko svetujete, kaj naj naredim. Mož pravi, da se bo v enem mesecu že navadila. Saj ima verjetno prav, samo on zjutraj ne posluša joka, kot ga jaz. Prejšnji teden sem vzgojiteljici tudi omenila, da ne hodi rada v vrtec, pa je rekla, da sem jo presenetila, ker je zelo zgovorna, rada sodeluje pri igrah, ipd. in da ona nima tega občutka.
Če ima katera podoben primer ali nasvet bi bila vesela odgovora!
Lp!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   jok po enem letu in pol
19.9.2005 11:28:40   
soncece24
sicer nimam izkušenj, ampak mogoče je pa ljubosumna na bratca - on ostane doma pri mamici, ona pa mora v vrtec. se bo že navadila, sploh če joče samo dokler si ti tam, potem pa je mir

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   jok po enem letu in pol
19.9.2005 11:42:44   
lex
Se strinjam s soncecem24. V večini primerov je tako, da če jim ni kaj všeč potem to zjutraj izkoristijo, potem pa se umirijo. Malo jo povprašaj - mogoče ji ni všeč način polaganja k spanju, hrana,........
Mogoče ima malo krize ker je mislila, da bo po počitnicah prišla nazaj k svoji vzgojiteljici. Mislim, da bi pogovor s tamalo najbolj pripomogel k rešitvi.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   jok po enem letu in pol
19.9.2005 11:47:24   
Anonimen
Pri nas je bila letos po počitnicah tudi živa groza. Izgubili so eno pomočnico, ki je bila Tiborjeva ljubica. Ne vem, ali ga je to vrglo ali to, da so dobili nove "sošolce", ali pa se je v dobrem mesecu, kar je bil doma, odvadil vrtca. V glavnem, jok in dretje in histerija že doma, potem celo pot in finale v vrtcu. Trajalo je skoraj 14 dni, potem se je pa le unesel. No ja, zdaj, ko je bilo ravno v redu, je pa itak zbolel.
V glavnem, ene "rukne" vsaka sprememba, našega izgleda tudi. Res še malo počakaj, po moje se bo počasi unesla.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Pitje vode in lulanje med poukom
Te med odmorom ne tišči lulat in te je pritisnilo sredi pouka? Boš moral počakati do naslednjega odmora. V mojem svetu j...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?