|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jutranji obrok?
20.10.2006 8:17:11   
zrak
pozdravčekuser posted image ,

Kaj jeste zjutraj takoj ko vstanete... Jaz vstanem ob 06.30. pojem dva piškotka, malo bele kave in grem v službo.. potem pa v času službe ne vem kaj naj jem... anaj si nosim s sabo marmelado pa margarino, pa si v pisarni namažem, recimo namesto salame..
kaj jeste v v času službe in takoj zjutraj ko vstanete?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: jutranji obrok?
20.10.2006 10:41:54   
melaverde
jaz ne morem nič, če jem ali ne mi je slabo... trenutno griskam apetit biškote...
kaj marmelada ti paše???

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: jutranji obrok?
20.10.2006 11:44:04   
zrak
jaz jem vse... včeraj sem jedla tudi suhe marelice in pol me je kmalu razneslouser posted image  na školjki...
Cel dan sem se slabo počutila zaradi teh suhih marelic, ampak nekje sem brala, da dajo energijo in da so zelo zdrave za nosečnice.. očitno sem jih preveč pojedla user posted image user posted image , eno vrečko user posted image ..haha

zdaj pa grickam krekerje in jih močim v nek sirni namaz.


(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: jutranji obrok?
20.10.2006 12:08:04   
Kati23
Jaz zjutraj ponavadi jem samo sadje (ker mi nič ne paše in navajena še od ločevalne dieteuser posted image ), včasih pa tudi kakšen jogurt, salamo,... kar je takrat pač v hladilniku. Moram pa obvezno nekaj pojest, da me vsaj malo mine slabost. Čeprav včeraj nisem do 12h nič in sem se zelooo slabo počutila, pa še v mestu sem bila (še dobro, da ne bruham). Ampak naj bi me tale slabost počasi zapustila, ker bo jutri točno 3 mesece user posted image .
Najbolj mi pašejo banane, jabolka, kruh, jogurti, solate, ne smem pa zavohat pohanega mesa-ko se peče (čeprav ga vseeno jem user posted image ) in pečenih gob user posted image .  Je pa čist odvisno od dneva in enkrat mi nekaj paše, drugič kaj drugega... edino mal preveč sladkih stvari pojem. Drugače pa mi zjutraj najbolj paše kakav, bela kava ali čaj, prave kave pa skoraj ne pijem; zelo redko, pa še to mora biti obvezno z mlekom že od nekdaj.

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: jutranji obrok?
20.10.2006 12:12:35   
Kati23
Zrak, jaz sem pa slišala od kolegice, da mora moški jest suhe marelice in da hitreje zanosiš. user posted image Jaz v te fore nič ne verjamem. Potem bi vsi jedli suhe marelice in bi bilo ogromno nosečk. Sicer pa ko sem to od nje slišala, nič čudnega. user posted image No, moj je eno res pojedel v času, ko sva načrtovala, zato pa sem zdaj user posted image .  Moj Bog

(odgovor članu Kati23)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: jutranji obrok?
20.10.2006 12:16:06   
smotka lonib
Jaz zjutraj  jem domačo potico in pravo kavo z mlekom. To jem skoraj vsak dan. Ne predstavljam si, da zjutraj ne bi jedla nekaj sladkega. Zelo mi paše tudi med. Mene slabost počasi zapušča, ampak v ustih imam še vedno čuden okus. Meni hrana ni nikoli smrdela ampak razna čistila in parfumi.

(odgovor članu Kati23)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: jutranji obrok?
20.10.2006 12:34:30   
ronja
Meni zdaj, ko sem noseča, fant stisne zjutraj svež pomarančni sok in to popijem, predno grem v službo. Ko pridem tja, pa vse počasi pripravim, ratam pa lačna - to je razen soka vse enako kot je bilo prej (nikakor se ne moreva navadit zajtrkovat - pa probavava in probavava, pa ne gre...) in potem v službi okoli 10h pojem vraga in pol - to je tudi tako kot je bilo prej:)

S sabo si nosim svašta: vedno je to sadje in jogurti (navadno enkrat do dvakrat na teden prinesem zalogo, saj mamo hladilnik), v službi imam tudi margarino, med in marmelado, pa nekaj kosmičev in čokolino, mleko imam tudi tam, če si ga hočem naredi. Včasih sem pojedla tudi nekaj teh juhic iz vrečk, zdaj pa si rajši kar svoje sabo nosim, mi tiste niso preveč dobre... Zelo rada si sabo nesem tudi korenje, ker se nič ne stlači ali zmečka med prevozom in lepo zdrži v hladilniku, ga pa rada jem surovega in ga lahko ješ sproti za računalnikom. Včeraj sem si prinesla sabo še suho (sladkorjeno) sadje, da pokažem dobro voljo, da ne bom jedla samih "taslabih"sladkarij, ki pa so vedno na jedilniku: v službi navadno kake male čokoladice, keksi, domača peciva in bonboni,... Sem ga že pojedla in kljub njemu še kos čokoladne torte, ki sem ga mela sabo - včeraj in danes - vsak dan enega:)

Za kosilo si pa včasih prinesem sabo to, kar pač doma naredim prejšnji dan, če tako nanese - navadno sicer jeva kosilo doma, ampak včasih, ko sva cele dneve v službi, p anaredim ornk večerjo, ki ostane še za naslednji dan za kosilo in si nesem recimo: kos pice, quicha, zadnjič celo pasulj (sem ga naredila prvič - imamo mikrovalovko v službi, tako da ni problem kaj takega pojest), zadnje čase sem se proti vsem svojim pričakovanjem navdušila nad juhami, ki jih sicer ne maram... Očitno sem res noseča, hehe:)

Enrkat čisto na začetku nosečnosti pa mi je noro zapasalo meso, ki ga sicer ne šmirglam prav preveč... Takrat pa sem tri dni samo na zrezke mislila, pa zrezke mam od vsega mesa še najmanj rada... In kljub temu, da sem mela svojo najljubšo jed - marelične cmoke - na jedilniku, mi sploh niso pasali!!! To se mi še v življenju ni zgodilo!

(odgovor članu Kati23)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: jutranji obrok?
20.10.2006 18:31:56   
DORI
Jaz pa zjutraj stisnem sok iz: rdeče pese (dobra za kri), korenčka, jabolk, pomaranče in limone. Cela družina ga popije. Potem skuham kavo zame in za dragega, pojem zraven kos kruha ali kak biškot in sem dobra do 1030 ali 11.-ih, ko pojem v službi kako solato, pašto s  tuno, riž z zelenjavo. To sem si do sedaj nosila v službo, pa bom verjetno nadaljevala. Sendvič mi zapaše mogoče le tu pa tam. Bomo pa videli kako bo, upam, da mi ne bo slabo-zdaj sem komaj v 5. tednu.

_____________________________

Čas ne čaka nikogar.
Uživaj vsak trenutek, ki ti ostane,
kajti ta ima vrednost

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: jutranji obrok?
2.11.2006 9:33:59   
zabica26
Jst spijem kozarec vode in pojem kos kruha in nekaj gor namazano:nutello, sir, arašidovo maslo, včasih salamo, kislo smetano... Pa full dostkrat jem čokolino.user posted image

(odgovor članu DORI )
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: jutranji obrok?
4.11.2006 7:06:22   
Afnica
Jaz sem tudi danes čokolino. Ampak mi ni najbolje....user posted image

_____________________________

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: jutranji obrok?
4.11.2006 10:20:37   
tatam
Meni pa zjutraj paše le prepečenec,ponavadi si ga namažem z Ramo Bonjour in to je to.Kaj drugega pa mi zjutraj sploh ne paše!

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: jutranji obrok?
5.11.2006 11:08:30   
Tekica
Jaz zjutraj najprej spijem kozarec vode ali skodelico nesladkanega čaja. Če grem v službo (zdaj sem bila nekaj dni na bolniški), si vzamem sadje ali kak jogurt in v Kopru kupim kakšno žemljo, ki jo potem pojem ob kavi, dopoldne pa še kako jabolko ali jogurt.
Doma pa pojem še nekaj na kruhu - sir, med, kar že.
Pa seveda eno skodelico kave. Sem poskušala brez, pa sem zaspala v avtu (medtem ko sem vozila user posted image ), sedaj me pa glava tako boli, da mi jo skoraj raznese, tako da mi je tudi G rekla, da naj kar kakšno skodelico kave, ker imam pritisk v redu. Mogoče je samo psiha, ampak meni brez kave ni isto ...

_____________________________

Naš angelček - lumpek Klemen se je rodil 28. 2. 2007.

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: jutranji obrok?
9.11.2006 22:24:10   
eya
Jaz sem celo nosečnost zjutraj jedla čokolino, potem sem si pa še malico vzela sabo-jogurte, sadje, žitne ploščice, piškote.

_____________________________

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Tekica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: jutranji obrok?
19.11.2006 8:46:02   
Strawberrie Cherrie
Za zajtrk pojem vedno nekaj, da se nasitim in potem lahko zdržim do kosila...polnozrnat kruhek, maslo, med, marmelado, mogoče kaksen sirček, naravni sokovi, musliji.....jogurti, mleko...

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: jutranji obrok?
20.11.2006 20:55:51   
Anol
Živ,

Jaz si zjutraj naredim ali muslije z mlekom ali pojem jogurt Activia ali pa si na kruh namažem sirček. Na malico grem pa v službi v menzo, kjer imajo zelo raznoliko in dobro hrano, seveda to pride v poštev če je menza na voljo. Drugače pa občasno tudi v trgovino po polnozrnato žemljico, pa kakšen sirni namez, zraven pa super paše sveža rdeča paprika, njami. Ponavadi pa si tudi za v službo zmeraj nabavim kako sadje, pa seveda malo čokolade mora biti tuduser posted image .

Anol


_____________________________

Mojim ušesom najlepši zvok je smeh mojih otrok.

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: jutranji obrok?
21.11.2006 8:19:16   
urskas
meni vsako jutro mojuser posted image  pripravi zajtrk. Največkrat kos kruha z nečim namazan in skodelico kakava. Kadar ga pa ni doma, pa nimam časa, čeprav vedno vstanem ob isti uri?!?

(odgovor članu Anol)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: jutranji obrok?
23.11.2006 9:39:45   
srni
Pri nas mož pripravi zajtrk. To so običajno koruzni, ali ovseni kosmiči z rozinami in lešniki. Včasih jeva samo sadje, ali pa zelen čaj in kruh z mamino marmelado.
Mož naredi tudi odlične sendviče za v službouser posted image user posted image , poleg neseva še veliko sadja in jogurte. Kadar ostane od kosila kakšna pašta, ali pa kaša in podobno vzameva to s sabo. Večkrat imava tudi razne solate.
Ko prideva domov skuham kosili, ki pa je običajno že večerja user posted image user posted image .

Joj, sedaj sem pa postala lačna!

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: jutranji obrok?
23.11.2006 11:00:38   
Jelenche
jaz pa kar sadje, mi zelo paše. No če sem zelo lačna pa kakšen sendvič.

pa čokolino sem spet začela jesti

user posted image

_____________________________

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu srni)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: jutranji obrok?
23.11.2006 11:27:58   
LuLu
Ko berem to temo, se mi zdi, da sem na forumu hujšanje user posted image
A se res vse tak zdravo prehranjujete ali ste se že prej tako prehranjevale ali pa imate zaradi nosečnosti takšne obroke. Mojih obrokov raje ne bi pisala, ker bi se vam zdelo, da ste na forumu in temi "kako se zrediti?" user posted image

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: jutranji obrok?
23.11.2006 12:38:29   
Pupa*
Meni pa moj user posted image  vsako jutro stisne sok iz pomaranč in grenivk, ali pa samo iz pomaranč... kar imava doma... in potem to spijem preden grem v službo... samo to, ker za kaj več niti nimam časa, vstanem pa že tako zeeeeelo težko...

S sabo vedno vzamem sadje (trenutno jem non stop mandarine), jogurt in pa user posted image  mi naredi zjutraj kakšen sendvič, včasih solato (ravnokar sem jo pojedla iz tune, paprike, paradižnika, koruze in oliv - mnjami user posted image )... drugače pa kupim kaj za malico, največkrat sendvič, kakšen zavitek, štručko pa zraven sirov namaz...

Aja, trenutno mi ne pašejo čokolade in nasploh sladkarije... user posted image  sem probala včeraj en košček čokolade, pa me je zgaga pekla... prej pa brez kakšne sladke stvari dnevno ni šlo... ampak sem šele na začetku user posted image , tko da bo verjetno še dosti teh različnih apetitov... user posted image

LuLu, jaz sem že prej malo gledala na prehrano, moram rečt, da zdej pa še malo bolj, no... ampak ne količinsko, količine so veliko večje kot je zame običajno... user posted image

_____________________________

Vsakemu človeku je usojeno, da bo našel zaklad. A le tisti, ki posluša svoje srce, bo zaklad v resnici tudi našel.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: jutranji obrok?
24.11.2006 22:52:49   
sun123
Lulu, da te potolažim, da jaz za zajtrk tudi veliko več pojem. Ponavadi stisnjen sok iz pomaranč, pa zraven ene tri žemlje (trenutno imam manijo na bel kruh) z salamo ali pa čim sladkim. Čez pa še kakšen jogurt.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: jutranji obrok?
7.3.2007 13:33:34   
Miša...
Dan.
Js zajtrkujem ogromno, ker mi paše. in ponavadi dve mali žemlci in kaj zraven, kakšno salamo, sir, pašteto, kar pač je..
in se počutim odlično, ker nisem mela do zdaj še nobene slabosti...

_____________________________

Bistvo je očem nevidno!!

15.9. 2007

(odgovor članu sun123)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: jutranji obrok?
7.3.2007 16:26:14   
Solero
Jaz tudi zjutraj pojem precej, ker se navadno zbudim ful lačna in jutro je edini del dneva, ko mi ni slabo. Privoščim si maksimalno, ker mi res paše, in to so pečena jajčka, obvezno nekaj kislega, sir, skuto, marmelado, kavo belo in črno, kar pač je, pomarančni in pesin sok, kompot...
V službi sadje in jogurte, potem se mi pa ustavi. Za kosilo zmrcvarim malo solate in kak košček mesa. Če imam srečo in mi popoldan ni preveč slabo, grickam oreščke in jabolka, pa kak jogurt ruknem.
In potem se veselim naslednjega zajtrka, hihi.

(odgovor članu Miša...)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: jutranji obrok?
8.3.2007 14:39:00   
Anonimen
Jaz sem se šele sedaj v user posted image navadila zajtrkovati. Problem je ker ne maram mlečnih stvari, kar pa ni dobro zaradi pridobivanja kalcija. No zato si vsako jutro pripravim čokolino ali čokolešnik, da je vsaj ena mlečna stvar. Sem pa tja imam pa tudi za kosilo mlečni riž. Nimam pa nič problemov z ostalo hrano, jem vse kar imam rada, skratka tako kot prej le več. Včasih sem res imela neurejeno prehrano, zdaj pa se mi zdi, da se zato tudi bolj hitro redim, ker jem redno in normalno.
Mimogrede jem tudi svinjino, pravzaprav imava kar velikokrat svinjsko meso za kosilo. Ga bom jedla do poroda, potem pa ne več, ker baje otročki dobijo izpuščaje zaradi svinjine, pa tudi moje telo se bo malo prečistilo. No zdej je pa treba zaloge porabit user posted image .

(odgovor članu Solero)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: jutranji obrok?
8.3.2007 14:41:05   
Lunc_a
vedno čokolinouser posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?