|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kašelj
14.2.2007 11:34:19   
*ANA*
Živjo vsem skupej. Naša mala pupika pa že cele 4 tedne suho kašlja, nima ne vročine ne nič drugega- le prehlajena ampak se ravno uvaja v vrtec.
Ko je pred 4 tedni začela kašljati je pa dobila tudi izpuščaj, zato smo se šli pokazat pediatrinji, ki pa je ugotovila le virozo, kašelj pa da jo spremlja.
Ne vem ali naj jo peljem pokazat ali ne glede na to da nima vročine in ne bi rada, da stakne še kaj drugega tam ker je pri nas sedaj ogromno bolanih- v vrtcu je bila včeraj sama.
Lepo prosim za nasvet
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kašelj
14.2.2007 12:09:25   
Tina26
Po 4 tednih neprestanega kašljanja bi se šla jaz pokazat. Če pa so vmes pavze potem pa ne. Jaz sem opazila da mala kašlja dva tri dni potem pa spet ne pa spet ja...  Pomiri se ponavadi čez vikend ko nima stikov z drugimi kašlovčki v vrtcu...
Dokler nima drugih znakov jo jaz k zdravniku nebi (in ne bom) vozila... user posted image

Probaj ji dati sirup za pomiritev kašlja, ali pa med z redkvico pa boš videla če bo kaj bolje.

Pa srečno

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kašelj
14.2.2007 12:21:54   
srki
Jaz bi jo pa vseeno peljala k zdraviku, tudi če nima vročine. Kupi ji sirup, mislim da je Timijanov, da se bo lažje izkašljevala, potem pa, ko se bo že izkašljevala, pa sirup za pomiritev kašlja, mislim da je slezov.

(odgovor članu Tina26)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kašelj
14.2.2007 20:35:47   
*sweety*
Moja že kašlja 6 tednov, enkrat bolj, pa kak dan spet ne, nima vročine, mal nahoda, pa sem že večkrat poklicala P., pa mi je rekla, če ni vročine, če v pljučkah ne piska mi pač nima kej dati. Pa sem probala Panatus sirup, malo pred spanjem in je kašelj za slab teden izginil, ampak zdej ga imamo spet in spet nevem kaj naj naredim.user posted image Čakalnice so pa polne otročkov z raznimi virozami.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kašelj
14.2.2007 21:17:01   
sasa
zoja je (stara je leto in pol) kašljala cel januar. sicer v glavnem le ponoči, ampak vseeno se mi je zdelo tu mač. sem večkrat klicala pediatrinjo in so mi rekli, dokler ni drugih simptomov (in predvsem ne povečane frekvence dihanja) ni panike. in je res s februarjem nehala. smo pa vlažili zrak v spalnici. da bi ji dvigala vzglavje pa ni prišlo v poštev, ker se itak celo noč vrti v postelji.

sa

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj se vaš otrok začne spominjati?
Noben otrok nikoli ne pozabi materinega glasu. "Eden najzgodnejših spominov je spomin na materin glas."
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?