|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kahljica
11.11.2005 19:36:15   
dojenček
ojla

Stari smo skoraj 20 mesecev in zelo pridno hodimo na kahljico. Včasih ( to je redko kdaj) mi sam pove, da gre kakat ali lulat, drugače ga pa kar sama dam sedet nanjo (seveda z rednim spraševanjem).

Seveda še redno uporabljamo planičke, sam sedaj ko je tako mrzlo sva bolj malo vzunaj (redno vsak dan za par uric), doma pa smo kar brez planičke in kar pridno hodimo nanjo. Včasih jo napolniomo, včasih kje kakšno lužico naredimo.

Počasi se daleč pride pravijo.

Kako pa kaj vaši malčki hodijo na kahlico?

Lp dojenček
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kahljica
11.11.2005 21:11:02   
Anonimen
Moj sploh nikoli ni hodil, tudi na stranišče ne. Enostavno ni hotel. Zato sem mu pri slabih dveh letih kar vzela pleničko in parkrat se je še polulal, da je pogruntal, kako to gre, pa tudi pokakal kakšne dvakrat, pa je bilo. Prej kot v enem tednu smo bili suhi.

(odgovor članu dojenček)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kahljica
11.11.2005 23:20:13   
KODA
Naš kahljice nič kaj preveč ne obrajta.Wc mu je bolj simpatičen.Suh je pa postal pri treh letih.Enostavno sem mu rekla,da sem pozabila kupit plenice(pa sem jih res pozabilauser posted image )In potem je bil res suh čez noč,pa še ful pomembnega se je počutil,češ jaz to zmorem.

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kahljica
12.11.2005 21:48:14   
dojenček
komi čakam da se tudi mi rešimo vsaj čez dan teh plenic, ker jih sploh ne mara.

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kahljica
13.11.2005 22:37:18   
elizabeta p
Moj je star 2,5 let in v vrtcu se polula v kahljico. Pred kosilom gredo vsi, doma se pa še vsede ne dobro pa pravi da je že. Imamo tudi nastavek za wc, pa zanjga še slišati noče.

(odgovor članu dojenček)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kahljica
14.11.2005 8:15:45   
dory
Moj mali je star skoraj 19m in ze en mesec pridno hodi na kahlico...zadnji teden se celo dogaja, da mi pride povedat in rece kaka pa letiva na kahlico...drugace pa ga dajem na kahlico takoj ko vstane in pred spanjem,pa vsakic ko se previjeva...in vedno se polula pol pa ves navdusen gleda kaj je naredil...

(odgovor članu elizabeta p)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: kahljica
14.11.2005 9:02:05   
san
pri nas se pa dere ko zmaj samo da mu kahlo pokažemuser posted image . star je pa skoraj 22 mesecev.
ta prva pa do 20 meseca sploh ni imela kahle, pol smo jo pa kupili in je bila takoj suha. prav smešno je bilo, ker ko je ugotovila da je to namenjeno temu, čemur je bila prej plenica, jih ni več hotela nosit. tudi ponoči ne. in potem ko smo šli ven smo kot zmešani okoli iskali stranišča, ker tudi za ven ni pustila plenice gor dat.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: kahljica
15.11.2005 18:53:12   
dojenček
pri nas je v uporabi samo kahljica, na katero zelo pridno hodimo, nastavek za wc pa je bil aktualen samo kakšna dva dni, sedaj pa ga še pogleda ne!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so znaki, ki kažejo na psihopatijo pri ...
Strokovnjaki na področju duševnega zdravja govorijo predvsem o teh štirih znakih.
Razhod: menjata se starša, ne otroci
Ločeni milenijci vse pogosteje puščajo svoje otroke, da živijo v družinskem domu, medtem ko starša živita z njimi v izme...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?