|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj naj naredim
23.4.2007 10:32:20   
*jasminika*
tako je na stvari:naš 2.5 letni sin je včasih nemogoč,posebej če kdo pride na obisk..sploh ne da igrač in če mu kdo vzame ga udari ali ugrizne...user posted image če pa mu nekdo vrne udarec je še huje...potem skoči na njega/njo in ščipa ali davi...ne vem kaj naj ....ne gre zlepa in ne zgrda...user posted image ni pa mi všeč ko koga ugrizne in le ta ima modrice...enostavno rečeno komaj čaka da lahko koga zbijeuser posted image ..svetujte!!

_____________________________

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj naj naredim
23.4.2007 12:34:29   
anabanana
Nisem pristaš fizičnega kaznovanja, vendar vseeno mislim, da nujno rabi dve (nežni) čez rit.

_____________________________

krepat ma ne molat

(odgovor članu *jasminika*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kaj naj naredim
23.4.2007 12:53:19   
srki
Tak je bil moj nečak. Mojega je stalno nekaj praskal, ga porival, naš pa se ni mogel branit (no, sedaj je drugačeuser posted image ).

Verjamem, da je težka situacija.

Po mojem bi moral že razumet, če bi mu lepo razložili, da se on tudi igra z igračami drugih otrok.

Naš je bil takšen  samo do bratranca, ki sme ga že prej omenila, z ostalimi otroci pa si lepo deli igrače.

(odgovor članu anabanana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kaj naj naredim
23.4.2007 13:46:17   
mamuška
Po mojem mnenju s v takih primerih dolžni posredovat starši. Otroka, ki zganja takole nasilje nad drugimi, je treba nemudoma odstranit. Zgrabit in odnest stran, hkrati pa poskrbet za eno ornk sankcijo - takojšen odhod domov, odhod iz družbe ali pa odstranitev iz prostora, kjer se igrajo drugi. Brezpogojno in brez milosti. Pri dveh in pol je že toliko zrel, da bi moral razumet, do kod se še lahko gre. Sama najbolje poznaš svojega otroka in veš, kaj mu je ljubo. Tam poišči vzrel (knjigice, risanke, sladkarije...), kjer tudi njega "boli" tako kot boli druge, ko jih mlati.



(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kaj naj naredim
24.4.2007 10:50:27   
muška
jaz tudi ne vem več kaj naj naredim včasih. MOj starejši sin svojemu bratcu ne pusti ničesar, ga potiska, udari, grize!!!, pa ga skregam, pa jih je že dobil čez rit, pa mu dam kazen (ki ga sploh ne gane),... ampak ne pomaga nič. Kvečjemu se dere, kot da ga dajemo iz kože in ko se izdere, spet jovo na novo

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





FOTO: To je bistvo družine!
photo
Prav vsaka družina je posebna in unikatna. Toda, kaj imajo družine z vseh koncev sveta in različnih oblik vendarle skupn...
BLOG: Pitje vode in lulanje med poukom
Te med odmorom ne tišči lulat in te je pritisnilo sredi pouka? Boš moral počakati do naslednjega odmora. V mojem svetu j...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?