|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj naj storim???
10.5.2006 8:46:00   
nenna
Punce pozdravljene,
Ali ima katera izmed vas podoben problem kot jaz.
Namreč imam težave z zanositvijo,5 let je odkar se nič ne mirkamo pa sploh ne ratauser posted image .Prej sicer nisva imela tudi želje po otroku sploh moj ne,zadje 2 leti pa si želi tudi on.Vsakič,ko dobim M sem razočarana in potrta.Mojemu govorim,da bi šla na umetno pa on še kar noče ,pravi,da bo že on majstr pa bo naredil.
Z njim je sicer ok,tolk sem ga že prepričala,da je šel dr Rešu naredit spermiogram, za umetno pa zaenkrat noče.To me spravlja v slabo voljo,posebno,ko vidim tukaj kako možje sodeljujejo.Moj pa čaka ,in verjame da nama bo ratalo po naravni poti.Pa še kako naj rata,ko pa je velikokrat utrujen in se mu ne da delatuser posted image  ne vem kaj naj storim.
Kar nekajkrat sem se naročila pa tudi njega za pregled,pa vsakič nisva šla ravno zaradi njega.
Pri dr.Voglerju sem jaz opravila že skoraj vse preiskave mislim,da bi imela še čisto malo do naročanja ivf-ja.Jaz sicer imam 2 otroka s prejšnim partnerjem
on pa nima.Včasih sem tako jezna na njega in mu pravim veš kaj ti kar čakaj saj jaz imam otroka ti pa nimaš.Stara sem 35 let in mislim,da nima smisla čakat na naravno zanositev.
Pri meni gre za idiopatsko neplodnost.
LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj naj storim???
10.5.2006 8:59:48   
emaa
Povej mu, da to da se data v čakalno vrsto še ne pomeni, da bosta morala na epruvetko. Nama je uspelo tik pred zdajci. Pri 35 pa se tebi tudi že mudi, mora pomisliti tudi na to. POleg tega to ni nobena sramota, če par ne more imeti otrok, se dogaja. Naj premisli ali želi biti brez otrok ali z otroci. Sicer pa njega samega sodelovanje v IVF ne boli popolnoma nič. Odda svoj prispevek, "delo" narediš ti, od injekcij, punkcije, transferja. Vprašaj ga, če se zaveda koliko odrekanja je potrebno za otroka, ne samo takrat ko je rojen, pri nekaterih že prej in da naj sam pri sebi razmisli kje se vidi čez dve leti. Poleg tega kar nekaj mesecev traja, da prideš na vrsto, pred naslednjim letom dvomim. Imej resen razgovor z njim, povej mu, da sta v tem oba, ne le ti.

(odgovor članu nenna)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kaj naj storim???
10.5.2006 9:11:58   
Bety
uffffff..poznam te skrbi in probleme.....

imaš 3 načina: 1. da se trudiš 24h na dan s prepričevanjem
                       2. da greš, brez njegove vednosti (vse sama podpišeš, se špikaš z injekcijami in ko je čas punkcije se zlažeš, da rabiš njegovo seme samo za še en formalen pregled in ga na punkcijo prineseš v škatlici...ker je to edino, za kar njega fizično rabiš)
                       3. da tudi ti odnehaš in se sprijazniš, da otrok mogoče ne bosta nikoli imela (nevarnost, da si poišče drugo partnerko in otroka dobi)

///////////
Vem, predlogi in moje pisanje je GROZLJIVO..... je pa edino res...
Verjetno se strinjaš z mano, da je prvi predlog še najbolj pošten in edini pravi.
Tudi moj partner ima umetno oploditev kot znak njegove nesposobnosti. Nista edina. Pa čez to oviro je treba iti, hočeš ali nočeš.

Srečno!

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kaj naj storim???
10.5.2006 10:49:49   
nenna
Emamair in Bety,
Hvala vama za pameten nasvet no bom vidla kako bo.
Drugače pa nevem kako bi ga lahko prevarala,mislim da nima smisla.
Pri dr.Rešu morata oba pridet na razgovor.
Emamair a ti si že bila naročena na ivf potem ti je pa ratalo??
Hvala vama še enkrat tebi user posted image pa želim vse naj naj,da bo bosta  zdrava ti inuser posted image .

(odgovor članu nenna)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kaj naj storim???
10.5.2006 10:58:39   
emaa
Midva sva imela že injekcije doma, ko sem namesto M dočakala nosečnost, zdaj pa čakam prvi pregled, da povejo, da je vse v redu. Potem pa vrnem zdravila za kako, ki jih bolj potrebuje kot jaz.

(odgovor članu nenna)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?