|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj nej vzamem s sabo na dopust?
6.10.2005 9:52:34   
Eviii
drage user posted image  srečke. imam eno prošnjo...
user posted image  sem 20 tednov. jutri gremo z user posted image  po tatija na švedsko. gor letiva z user posted image , nazaj pa pridemo z avtom, ki ga bo vozu tata. vozili se bomo približno 12-13 ur, pa se ustavljali malo vmes, da se bomo razgibali. o tem sem že govorila z g in mi je reku, da nimam nobenih posebnih problemov, ki bi mu narekovale, da mi odsvetuje ta kratek dopust (en teden). pa po tatija moremo it, da se bomo lahko vsi skupi cartali in božali bušije.
torej, zanima me, kaj nej stlačim v potovalko. je katera od vas že imela kake izkušnje s potovanji v user posted image  in mi lahko svetuje, kaj bi mi prou prišlo na poti. hvala za nasvete user posted image .

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj nej vzamem s sabo na dopust?
6.10.2005 11:34:16   
Pajaca




Prb v 20 tednu sem bila jaz na morju. V potovalki sem imela iste stvari kot če ne bi bila noseča (sam večje številke). S sabo sem imela edino materinsko knjižico, pa zavarovala sem se pri Corisu za vsak slučaj, da bi imela vsaj kakšen prevoz do doma zastonj, če bi do česa prišlo. Ostalo pa .... kot ponavadi.

Edino večkrat se na poti nazaj ustavita, da se razgibaš, pa v avionu na vsake 10-15min fajn razgibaj noge, pač kroži z stopali..... pojdi tam na 30-45min do wcja če boš lahko šla.... da pač ne pride do kakšne pizd....

Pa lepo potujta!!!



(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?