Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
ubira čudna pota in večkrat pride z zamudo.Sicer se je pred parimi meseci uredila a sedaj zopet slepomiši. Zamuja mi že skoraj 2 meseca. Delala sem že teste nosečnosti CB in BC a sta oba pokazala -. Sedaj pa me zanima, če je katera imela to "ne"srečo, da ji je test pokazal, da ni noseča v bistvu pa je bila... bi zelo rada zanosila a mi že več kot 1 leto ne uspe. Pred časom pa sem jemala razne antibiotike katere pa v času nosečnosti ni priporočljivo piti.
si oba s partnerjem zelo želiva. Načeloma sva oba "zdrava" le moja neredna 
!!!
A je morda katera že kdaj slišala, da bi testi za ugotavljanje nosečnosti kazali minus, v resnici pa bi bila oseba, ki je delala teste ( kot piše v navodilih), noseča???
.
!!!
. Na HSG ni bilo nobenih velikih nepravilnosti (rekel je le, da je en jajčnik "malce zaspan"- kaj je s tem takrat mislil ne vem ker ga na žalost nisem vprašala). Partnerjev spermiogram je super.
.
mi še ni uspelo, da bi postala srečka
....
prav