Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj skuhate vašim malčkom, če... 2.4.2006 14:07:01
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Jaz ji najbolj na hitro naredim zelenjavno župco, špinačo+pire krompir, puran v omaki+pire krompir......To so jedi, ki jih imam v pol ure skuhane......pa še kej bi se najdlo.......
|
|
RE: kaj skuhate vašim malčkom, če... 2.4.2006 14:45:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Odmrznem ričet ali pa dinozavre spečem (tiste male puranje pohce v obliki dinozavrov). Najbolje je imeti res kaj zmrznjenega za take primere.
|
|
|
|
RE: kaj skuhate vašim malčkom, če... 2.4.2006 16:49:04
|
|
|
|
Marogica
|
Pri nas se to zelo redko zgodi, ker sta oba v vrtcu/jaslih. Če pa že, pa imam kakšne hrenovke doma ali pa jima skuham špagete z olivnim ojem, ali z kakšno drugo omako.
|
|
RE: kaj skuhate vašim malčkom, če... 2.4.2006 18:01:16
|
|
|
|
lelaval
|
Navadno kar zelenjavno juhico.
|
|
RE: kaj skuhate vašim malčkom, če... 2.4.2006 21:38:12
|
|
|
|
sjug
|
Juha, makaroni, hrenovke, polenta, včasih pa želi kruh z margarino (tisto z olivami). LPS
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiNovo šolsko leto: Kako otroku olajšati prehodZačetek šolskega leta je lahko za otroke stresen, a z nekaj pripravami, razumevanja in pozitivne motivacije lahko starši...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
obdarovanjegoogicazanima me, če in kako obdarujete svoje otroke? samo za Miklavža, Božička ali Dedka Mraza, za dva od naštetih ali vse tri? zanima me tudi kako ste oziroma boste svojim otrokom razložili te tri osebe, prosim če malo opišete v komentarje.. lp ;)Miklavž (
25%)

Božiček (
15%)

Dedek Mraz (
9%)

M&B&DM (
17%)

dva od treh (v komentarjih) (
35%)
Število vseh glasov: 130Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!