|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj storiti
27.11.2008 14:27:23   
tinca35
Imam težavo oziroma jo ima moj sin. Obiskuje 6razred. Težava pa je da  zablokira ko je ustno vprašan.Enostavno mu snov uide iz glave pa še pravi, da se boji da nebi česa pravilno povedal. Snov zna saj se nauči pa še jaz ga izprašam.  Prejšnja leta ni imel teh težav in je imel petke in štirice. Letos pa ima tudi petke in štirice a le iz testov. Ustne ocene pa tri. Nekaj časa se nisem preveč sekirala zaradi trojk, ker fant snov ovlada. Sem si pač rekla se zgodi. Danes pa je bil vprašan slovenščino in je dobil tri.Opazila pa sem, da mu je samozavest padla. Prosim za kakšen nasvet.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj storiti
27.11.2008 14:48:51   
zinkazi
Družina je tista, ki mu lahko da samozavest. Povejte mu, da se to vsakemu kdaj zgodi, da vse pozabi, drugič se bo že spomnil. Povejte mu tudi, da je ocena tri tudi dobra. Potem pa tega ne premlevajte več, pojdite naprej. Pohvalite tiste stvari v katerih je dober. Z iskanjem dobrega mu boste dvignili samozavest, z boljšo samozavestjo pa bo tudi ta problem manjši. Poskušajte tudi ugotoviti kakšnega učitelja ima. Mogoče ima tak pristop, da je fanta strah.

_____________________________


Otroško srce je zaklad


(odgovor članu tinca35)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kaj storiti
27.11.2008 15:06:04   
Luni
Tudi moj obiskuje 6. razred. Sicer težav nima, si pa mislim, kako ti je hudo. Pojma nimam, kaj storiti. Verjetno, kot je rekla predhodnica: vliti mu samozavest in samospoštovanje, pohvaliti ga, pa mogoče pogovoriti se z učiteljem (ali razrednikom, ali pa tistim, pri katerem ima največ težav), pri nas bi jaz mogoče poiskala pomoč tudi pri specialni pedagoginji (vprašanje-odgovor, nič formalnega, je pa super naša...)

_____________________________



(odgovor članu tinca35)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kaj storiti
27.11.2008 15:59:58   
sanja nk.
hello
hmm verjetno ne bo pomagalo tudi to , saj mu samozavest že tako ali tako dvigujete, če prav razumem , jaz bi naredila tako, pogovor z sinom kaj mu ne gre , mislem kje se mu zatakne , potem vaja pred vso svojo družiino( ožja...brat oče......) pa opazovati odzivuser posted image , nato pa pogovor z razredničarko, da če bi se dalo da dobi ustna vprašanja na listu pa tam pred njo odgovore piše na liste...........to vem da se da ker imam znanko , ki ima sina z istimi problemi , samo on je star 13 let pa dobi vprašanja na listu, ubistvu verjetno se boji množice........,****, ups pa ne bo politikuser posted image

(odgovor članu tinca35)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zakaj je otrok najbolj poreden doma?
Ker smo doma najbolj sproščeni in se počutimo najbolj varne, si tudi najbolj upamo biti to, kar globoko v sebi smo, kdaj...
BLOG: Pridružila sem se gibanju Free ziza
Če bi sama vsakič, ko sem dobila butasto vprašanje, povezano z dojenjem, zaslužila, bi danes imela že ... hm, morda nove...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?