Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kakšen mehčalec uporabljate 28.6.2005 13:15:05
|
|
|
|
dory
|
cocolino al kako se ze napise :)
|
|
|
|
|
kakšen mehčalec uporabljate 28.6.2005 13:20:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Mam kar šparovega - taplavga in je v redu, sam se ne sme mešat z wullajtom za črno perilo, ker pol ima mal čudenj vonj un tadrug za črno je pa ok. Vse diši.
|
|
|
|
|
kakšen mehčalec uporabljate 28.6.2005 13:28:53
|
|
|
|
ma-ja
|
Silan sensitive, ampak še to bolj malo. Uporabljam gel in sušilec, pa skor ni treba mehčalca.
|
|
|
|
|
kakšen mehčalec uporabljate 28.6.2005 13:31:40
|
|
|
|
neja
|
Že vrsto let Lenor, včasih pa kupim tudi Life. LP
|
|
|
|
|
kakšen mehčalec uporabljate 28.6.2005 13:42:35
|
|
|
|
dinika
|
Kupujem millerjevo znamko- domol.
|
|
|
|
|
kakšen mehčalec uporabljate 28.6.2005 13:45:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Najbolj sem zadovoljna s Silanom amazonia, ta zelenim. Perilo je mehko in še full lepo diši.:bravo:
|
|
|
|
|
kakšen mehčalec uporabljate 28.6.2005 14:06:45
|
|
|
|
kepica
|
Jaz uporabljam rumen Silan.Prej sem imela Lenor sensitive,pa je v kombinaciji z Rex gelom čudno smrdel (baje po prešvicanih nogavicah:)-).O tem je blo že enkrat govora tukaj na RR.Ne vem,baje,da moraš uporabljat vse od enega proizvajalca.Potem sem pa zaradi smradu zamenjala oboje in zdej skupaj s Silanom uporabljam Ariel kids in super diši.
|
|
|
|
|
kakšen mehčalec uporabljate 28.6.2005 14:09:58
|
|
|
|
karmy
|
jzt kupujem lenor, ta vijočnega... sm kuk je s temi kombinacijami... :zmeden: ne razumem
|
|
|
|
|
kakšen mehčalec uporabljate 28.6.2005 14:10:20
|
|
|
|
CatJa
|
Lenor - ta plav. Ampak v zelo majhnih kolicinah.
|
|
|
|
|
kakšen mehčalec uporabljate 28.6.2005 15:25:47
|
|
|
|
smrček
|
Lenor - bel sensitive v kombinaciji z Arielom
|
|
|
|
|
kakšen mehčalec uporabljate 28.6.2005 16:04:04
|
|
|
|
Marogica
|
Uporabljam vedno iste vrste mehčalca: Lenor rumeni (Summer) Silan zeleni (amazonia)-perilo diši super Sparov beli -najcenejši
|
|
|
|
|
kakšen mehčalec uporabljate 28.6.2005 16:06:21
|
|
|
|
barbaw
|
Meni se je tudi že zgodilo, da je perilo smrdelo po prešvicanih nogavicah, pa mi ni bilo jasno zakaj :zmeden: .
|
|
|
|
|
kakšen mehčalec uporabljate 28.6.2005 17:21:13
|
|
|
|
zoya_
|
Silan roza pa vijolčen.. tistga k majo v 2l pakungi
|
|
|
|
|
kakšen mehčalec uporabljate 28.6.2005 17:23:43
|
|
|
|
baguSka
|
Odvisno kateri mi v trenutku nakupa najbl diši.;)
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 pokazateljev, da je vaš dojenček inteli...Včasih se zdi, da je vaš dojenček nemiren, vendar je to lahko pokazatelj, da je izjemno inteligenten. To je 11 znakov, k...
Kako izbrati dobro dejavnost za svojega ot...Šport, ples, glasba, jeziki, ustvarjanje … Ponudba dejavnosti za otroke je velika. Kako izbrati takšno, ki bo otroka ves...
Zadnje s foruma
Praznovanje rojstnega dne otrokaVolgaAli vaši otroci praznujejo RD doma ali kje organizirano (TUŠ, Mcdonalds, drugo)?doma (
85%)

organizirano (
15%)
Število vseh glasov: 235Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!