|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kakšen senčnik za dvojni voziček?
30.4.2012 8:56:29   
cilla
Živijo,
mene pa zanima, kaj uporabljate/ste uporabljali na dvojnem vozičku za zaščito pred soncem. Prej v košarah ni bil problem - tetra plenica in je bilo, zdaj v športnem delu pa plenica ne funkcionira več. Dežnički mi ne potegnejo, nekako si ne predstavljam, da bom hodila naokoli s po enim dežničkom na vsaki strani vozička... user posted image Včasih se je dobila neka UV strehca (popenny?), ampak nič več. V BC imajo sicer nekaj podobnega, vendar le za enojne vozičke.
Se priporočam za izkušnje in če kdo ve, če kje prodajajo kaj uporabnega.

Lep dan, Tjasa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kakšen senčnik za dvojni voziček?
1.5.2012 13:33:11   
Zoja Lara
Jaz sem si nabavila dva senčnika, vendar smo potem samo enega uprabljali in smo ga dali na sredino in je bilo dovolj. Z dvema smo bili pa preveč široki.

_____________________________

Zdaj sem mamica, jupiii.

(odgovor članu cilla)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kakšen senčnik za dvojni voziček?
4.5.2012 8:42:01   
katym
mi uporabljamo dežniček na sredini, pa je super, če je pa potrebno, pa v kombinaciji z uno uv strehco, k jo prodajajo v bc, se da namontirat tudi na dvojni voziček, sam pri nas na arii ni tako zelo učinkovita sama...

(odgovor članu Zoja Lara)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kakšen senčnik za dvojni voziček?
4.5.2012 14:02:43   
Anonimen
Ko sem jaz z našo frajlo vozičkala, sem srečevala mamico dvojčkov, ki je na voziček montirala istega pepenja, kot jaz na enojni voziček, pa sta bila tamala lepo v senčki ... je pa sedaj tako, da pepenija ni za dobit, ker ga prodajajo pod imenom babysmile, al neki podobnega.

(odgovor članu katym)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kakšen senčnik za dvojni voziček?
10.5.2012 8:21:08   
cilla
Morda komu v prihodnje pride prav info, kako sem rešila zadevo: Kupila sem originalno UV zaščito za voziček TFK. Zadevščina prekrije celoten športni del (oba sedeža). Zgleda kot neka tanka polprozorna srebrna tkanina. Otroka očitno vidita čez, ker ne pi***ta. Ko je voz pokrit s tem, se zrak spodaj kljub močnemu soncu ne segreje, očitno jima čez to zadevo tudi manj blešči, ker čeprav na videz sonce sveti nanju, ona dva gledata in se ne pritožujeta več. Je pa smotano, če rabiš hitro prit do enega od otrok (npr. ko se loti kateri jokat in bi mu rada na hitro dudo zatlačila v usta, preden razdraži še drugega). Moraš odpet en gumb na elastiki in odgrnit celo "plahto". user posted image Morda če bi vzela dve ločeni plahti, ma mi ni prišlo na misel. Ampak bi bilo pa dvojno delo to pripenjat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zakaj dojenje ni vedno najboljše?
Babica je iz svojih izkušenj ugotovila, da dojenje ni vedno najboljša možnost. Ob tem je razkrila, da je v resnici najpo...
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?