|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kakšno razliko imate ali priporočate? 23.3.2006 8:43:01
|
|
|
|
lelaval
|
Tako majhna, kot velika razlika imata svoje prednosti in slabosti. Jaz imam med prvima dvema otrokoma 16 mesecev razlike. Prednosti: se skupaj lepo igrata in zanašata en na drugega (tudi skupaj že držita ) Jih je prav lepo gledat v njuni igri in zavezništvu. Slabosti: v nosečnosti dobesedno ne moreš počivat. Prvih par let si resnično 'okupiran' le z otroci. Med 2. in 3. otrokom imam 7 let razlike. Prednosti: v nosečnosti se lahko spočiješ (vsaj jaz sem se, ko sta bila v šoli), otroka sta hotela vsepovsod pomagat pri dojenčku, ni tiste večje ljubosumnosti, starejši otroci so samostojni (sploh, kar se tiče oblačenja in hranjenja), z dojenčkom se zamotita in lahko v miru skuham, kaj pospravim,... Lepo je za videt, kako imata rada mlajšega družinskega člana Slabosti: Igrajo se ne tako dolgo skupaj, kot z vrstniki.
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiMotnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuškaпеперутка16Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?Jaslice. (
100%)

Varuška. (
0%)
Število vseh glasov: 2Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!