Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

svrkljana, ki ne moreta biti tri ure narazen, to je tudi meni v veselje in si z moem tudi tako organizirava najine aktivnosti v prostem asu.
bi jo zagotovo zaupala, pa še to bi jo verjetno vozila na kakšno "uvajanje" za več ko tri dni (več nikoli ni bila nikjer). Seveda pa ti sama veš koliko in kako dobro se tvoj otrok počuti pri drugih. Vsekakor bi izbrala tistega, pri katerem je otrok najrajši.
. In nič ne moraliziraš.
, naša bejba tudi rada gre, meni je sicer grozno v začetku, ampak res pa, da vsakič manj. In moram rečt, da mi ta odklop res paše, vendar je tu en zelo pomemben faktor - vsi smo za. Se strinjam s tabo, da se od starih staršev varstvo ne more kar avtomatično pričakovat, oni so svojo dolžnost opravili. Če pa si tega želijo, zakaj ne?
. Je pa odvisno od otroka, sin je pri osmih mesecih čez noč prespal pri babi, ker sva imela midva obveznosti, hčerka je stara dobrih devet mesecev, pa še ni zrela za kaj takega, pa tudi silim je ne...bo že še čas.