|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako izgleda vročinski krč?
8.11.2005 12:24:21   
nynna
Naša pikica ima že od sobote vročino. Zbijam jo s calpolom. Pri zdravniku grlo ušesa kri, vse uredu! Je rekla da naj počakava da mine. Danes ponoči sem ji dala sirup, potem pa se je čez kakšno uro zbudila povsem histerična, v krčevitem joku, nisem in nisem jo mogla potolažoti. Izgledalo je kot da nebi bila čisto zbujena,ali pri sebi, prav grozno. Predvidevam da to krč ni bil, zanima me pa kako to izgleda.
Hvala za odgovore.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako izgleda vročinski krč?
8.11.2005 13:59:58   
darja72
Zgleda grozno. Maj ga je prvič doživel na poti k zdravniku. Grozno. Običajno zavijajo z očmi do tabelih, okončine so v krču, se ne odzivajo...Takoj ga je potrebno dati na bok, zararadi nevarnosti zadušitve. In ga seveda držati, da se ne poškoduje. O vseh nadaljnih ukrepih te nato podučijo pri zdravniku (zdravila za hitro pomoč...).
lp

(odgovor članu nynna)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kako izgleda vročinski krč?
8.11.2005 14:49:39   
jazz
Baje je nekaj podobnega kot epileptični napad!

_____________________________

Lep pozdrav! K

(odgovor članu nynna)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kako izgleda vročinski krč?
8.11.2005 15:22:41   
b.nika
Vročinski krči izgledajo podobno kot epilepsija.Otrok naglo dobi krče po vsem telesu, najprej je zmeden, nemiren, nato lahko izgubi zavest.
Tak otrok ima zelo visoko temperaturo, včasih bljuva, diha neredno in sunkovito in je bledo sive barve.
Takega otroka treba čimprej hladiti( zaviješ ga v rjuho namočeno v hladno vodo, od kolen do pazduhe).Obrnjen mora biti na bok, da se ne bi zadušil.Ko temperatura pade, pride k zavesti, potem je ponavadi še zmeden.
Treba je ugotoviti vzrok krčev, ponavadi pri otrocih, ki imajo pogoste napade, predpiše zdravnik zdravilo, ki ga starši v primeru krčev aplicirajo rektalno.( diazepam-ponavadi stesolid).

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj se vaš otrok začne spominjati?
Noben otrok nikoli ne pozabi materinega glasu. "Eden najzgodnejših spominov je spomin na materin glas."
Otroke uspavam zgodaj
Moji otroci so vedno šli zgodaj spat. Zapadli smo v rutino, ko so smo se odrekli dnevnemu spancu, približno tretje ali č...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?